Datum objave: 2024-03-28

Purro filtri kabine - Kako djeluje zaštita ionom srebra?

Kabinski filteri Purro ne uklanjaju samo smog, ispušne pare i prašinu, nego i viruse, bakterije i alergene iz zraka u putničkom prostoru za 99,9%.

Putnički prostor nije potpuno hermetički zatvoren. Sustav ventilacije zahtijeva dovod zraka izvana kako bi radio. Usisom zraka u vozilo ne ulaze samo prašina i ozon, već i bakterije i virusi, kao i komponente emisije u obliku ugljika, dušika, sumpornih oksida ili krutih čestica.

"PURRO FILTERI S IONIMA SREBRA UKLANJAJU 99,9% BAKTERIJA, VIRUSA I ALERGENA"

Učinkovitost filtera kabine Purro s ionima srebra rezultat je njihove proizvodne tehnologije. Osnova je kombinacije iona srebra i bakra, a zatim njihova ugradnja u materijal koji se koristi za izradu uloška filtera. Ono što je važno, materijal nije formiran korištenjem jakih kemikalija, što znači da ne predstavlja opasnost za putnike u automobilu i okoliš. Nakon radnog vijeka, filtarski uložak se može sto posto reciklirati. Ioni srebra pokazuju visoku učinkovitost protiv virusa, bakterija i alergena jer djeluju na DNK razini. Oni blokiraju sposobnost patogena da interno prežive i dovode do njihove nekroze. Kao rezultat toga, smanjuje se rizik od negativnih učinaka na zdravlje vozača ili putnika gotovo koliko god je to moguće.

*** Ioni srebra korišteni u proizvodnji filtera kabine Purro eliminiraju patogene iz zraka koji ulazi u putnički prostor za 99,9%. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji, oni također uklanjaju alergene, zagađivače i mirise koji nastaju u ventilacijskom sustavu vozila.***

4 FAZE FILTRACIJE
Tijekom rada unutar ventilacijskog sustava Purro filteri kabine s ionima srebra čiste zrak temeljem četiri procesa:
1. Prašina i pelud se hvataju iz zraka tijekom predfiltracije. Taj se proces odvija elektrostatikom zahvaljujući kojoj se zrak pročišćava, ali se njegov protok ni na koji način ne blokira.
2. Mikrovlakna hvataju čvrste čestice. Polimerni materijal djeluje kao zamka za atmosferske zagađivače. Štetne čestice se hvataju i imobilizirane ne mogu ući u unutrašnjost vozila. Učinkovitost ovog procesa doseže 90%.
3. Treći sloj je aktivni ugljen odgovoran za hvatanje ugljikovih i sumpornih oksida. Također je odgovoran za uklanjanje neugodnih mirisa jer je ugljik kombiniran sa sodom.
4. U završnoj fazi filtracije, zrak dolazi u kontakt s ionima srebra. To su oni koji pružaju antibakterijsko, antivirusno,
i antialergenski sloj.

Učinkovitost Purro filtera kabine sa ionima srebra je izuzetno visoka. Optimalan učinak filtra i njegovu visoku učinkovitost osigurat će redovita zamjena jednom godišnje ili najviše svakih 15 tisuća kilometara.


PONUDU PURRO FILTERA MOŽETE PROVJERITI NA IC E-KATALOGU NA SLJEDEĆEM LINKU