Datum objave: 2023-08-30

Kamion&Bus Roll Show ove godine u Zagrebu!

U Zagrebu će se od 8. do 10. rujna 2023. održati 13. Kamion&Bus Roll Show, najveća regionalna izložba iz područja gospodarskih vozila, opreme i usluga, na kojoj će i ove godine Inter Cars predstavljati bogat asortiman opreme za teretna vozila.

Ovogodišnji Kamion&Bus Roll Show se prvi put održava u gradu Zagrebu, točnije na istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma, odnosno iza zgrade INA-e, na izložbenom prostoru veličine 10.000 m2.

I ove godine na Roll Showu će izlagati ne samo vodeći proizvođači kamiona, autobusa, priključnih i dostavnih vozila, već i proizvođači rezervnih dijelova, guma, maziva i ostale opreme kao i brojne servisne djelatnosti poput fleet managementa, usluga vezanih za tahografe, i sl.

Uz Kamion&Bus Roll Show, u organizaciji tvrtke Business Media Croatia održat će se i "Intervencija - 1. Izložba sigurnosti i civilne zaštite".
Pokrovitelj izložbi je Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske, dok je Ravnateljstvo civilne zaštite Organizacijski partner izložbe "Intervencija", koju podržavaju i Hrvatska vatrogasna zajednica te Hrvatski klaster konkurentnosti obrambene industrije.

  • Radno vrijeme izložbi je od 9 sati do 18:30, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Galeriju fotografija i kratak video s prošlog Roll Showa održanog 2021. godine na otvorenom prostoru Wastegate Shopping Cityja Zagreb možete pogledati na linku: Roll Show 2021