INTER CARS - POVIJEST

POVIJEST INTER CARS-A

Inter Cars d.o.o. je hrvatska podružnica jednog od najvećih europskih distributera rezervnih dijelova, guma, akumulatora i ostale opreme za osobna i teretna vozila, a  u svojoj ponudi  ima alate i opremu za servisne radionice te dijelove za motocikle. Matična tvrtka je počela s radom 1990. godine u Poljskoj. 2004. godine Inter Cars je putem IPO-a izlistan na varšavskoj burzi, a 2014. godine tvrtka Inter Cars S.A. je dobila nagradu za tvrtku godine burze u Varšavi prema odabiru investitora, ostvarujući prihod od 931 milijun EUR i neto dobit od 40 mln. €.

Vizija grupe je biti prepoznat kao najbolje poduzeće u automobilskoj industriji po pitanju kvalitete dijelova, usluga i brige za klijente. Cilj je zadržati vodeću poziciju u Srednjoistočnoj Europi i zauzeti vodeću poziciju u cijeloj Europi.

Misija je osigurati najkvalitetniju uslugu što se tiče distribucije rezervnih dijelova za vozila, industrijskih proizvoda i opreme za servisne radionice, osluškujući potrebe tržišta. Konstantnim razvojem i unapređenjem podizati vrijednost za dioničare i potpuno zadovoljiti svoje klijente.

POTVRDA ISO 9001:2015

Ispunjava uvjete za certificiranje našeg sustava upravljanja kvalitetom. Potvrda je ujedno i dokaz iznimno visoke kvalitete usluga u prodaji i distribuciji automobilskih i industrijskih dijelova te opreme. Naši standardi se neprestano poboljšavaju i prolaze redovito certificiranje.Zum

POTVRDA ISO 14001:2015

Certifikat kojim se potvrđuje da sustav upravljanja okolišem udovoljava zahtjevima navedene norme za sljedeći opseg:

Prodaja i distribucija automobilskih i industrijskih proizvoda.

Upravljanje cjelovitim servisom vozila - flota.Zum

POTVRDA ISO 45001:2015

Certifikat kojim se potvrđuje da sustav upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnosti pri radu udovoljava zahtjevima norme za sljedeći opseg:

Prodaja i distribucija automobilskih i industrijskih proizvoda.

Upravljanje cjelovitim servisom vozila - flota.Zum

INTER CARS U HRVATSKOJ

Inter Cars Hrvatska d.o.o. je od 2005. godine ponosni član Inter Cars obitelji koja broji 20 članova iz isto toliko zemalja u Europi. Osim posla distribucije, Inter Cars razvija i najveću mrežu neovisnih servisnih radionica u Europi kao prvu alternativu ovlaštenim servisima, a jednako tako i FLEET program – program održavanja voznih parkova malih, srednjih i velikih poslovnih subjekata u najvećoj Europskoj i Hrvatskoj mreži neovisnih servisnih radionica. U zemljama Europe u kojima Inter Cars posluje postoji više od 870 Q-Servisa, od čega je 80 u Hrvatskoj, koji su u svakom trenutku na raspolaganju FLEET klijentima.

Naše usluge: Motointegrator, Fleet, Q-Service.

TvrtkaINTER CARS d.o.o. za trgovinu i usluge (INTER CARS Ltd for trade and services)
Skraćena tvrtkaINTER CARS d.o.o. (INTER CARS Ltd)
SjedišteZagreb, Ulica Francesca Tenchinija 2a
OIB46564276045
MBS080531327
MB01967169
Nadležni sudTrgovački sud u Zagrebu
Temeljni kapital1.000.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti
DirektorDirektor: Mirko Rugle zastupa društvo pojedinačno i samostalno
Žiro račun2360000-1102127593,
Zagrebačka banka d.d.,
Trg bana Jelačića 10, 10 000 Zagreb, Hrvatska
IBANHR3623600001102127593
SWIFTZABAHR2X

LOGISTIKA

Distribucija robe jedan je od važnijih segmenata u cjelokupnom poslovanju naše kompanije. Ona je žila kucavica koja spaja našu prodaju i kupce. Inter Cars ima dugogodišnje iskustvo u skladištenju i distribuciji rezervnih dijelova za osobna i gospodarska vozila. Preko mreže od 28 poslovnica na čitavom području Republike Hrvatske, roba će biti dostavljena kupcima „do vrata“ u najkraćem mogućem vremenu. U svakom trenutku imamo točan podatak gdje se vozilo nalazi i koliko mu vremena treba do isporuke robe, tako da kupcu možemo dati točnu informaciju kada će im roba biti dostavljena.

Osim distribucije rezervnih dijelova iz osobnog i gospodarskog programa, Inter Cars dostavlja kupcima i servisnu opremu „do vrata“, kao što su, dizalice za osobna i gospodarska vozila, instrumenti za ispitivanje vozila i drugu servisnu opremu. Inter Cars svojom distributivnom mrežom pokriva cijeli teritorij Republike Hrvatske, a vozni park broji preko 65 osobnih i dostavnih vozila.

Mi Vam možemo pomoći