Datum objave: 2023-10-06

Kamion & Bus Roll Show 2023

Prisustvovali smo još jednom velikom događaju za teretna vozila i to u glavnom gradu Lijepe naše. Iako se tog vikenda u Hrvatskoj održavalo nekoliko auto moto događaja, ovo izdanje Kamion & Bus Roll Showa imalo je određenu značajnost s obzirom na izložbu sigurnosti i civilne zaštite.

Već tradicionalno, i to po 13. put, magazin Kamion & Bus organizirao je Roll show – najveću regionalnu izložbu iz područja gospodarskih vozila, opreme i usluga. Ovaj put to je bilo na istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma cijelog vikenda u period od 8. do 10. rujna a vrijeme je bilo više nego dobro, odnosno, ne bi se bunili da je temperature bila koji stupanj niža. Svakako, Inter Cars nije nikako mogao propustiti priliku da i na ovom događaju predstavi svoju bogatu ponudu asortimana za teretna vozila.

Naš prostor nalazio se u samom središtu događaja a pozornost je krasio veliki balon od našeg dobavljača tvrtke Febi bilstein. Naravno, s nama su bili prisutni i drugi dobavljači čiji su proizvodi bili izloženi: ZF, Wabco, Hyva, Monroe, CEI, Dayco, Goetze, Nüral, Beral i drugi. Kolegama iz odjela za teretna vozila pridružile su se još kolege iz baterija i ulja, guma te alata koji su isprezentirali širok raspon proizvoda – od alata i dijagnostike do perača.

Uvijek nam je drago sudjelovati na ovakvim izložbama gdje svima zainteresiranima možemo prezentirati naš asortiman a s druge razmjeniti iskustva s drugim izlagačima te se s njima podružiti. Nadamo se da ćemo prisustvovati i u narednim događajima u organizaciji magazina Kamion & Bus.