Gume

Gume


Inter Cars je podružnica jednog od najvećih europskih distributera rezervnih dijelova, akumulatora i ostale opreme za osobna i teretna vozila koja je prisutna u preko 20 europskih zemalja te nudi kvalitetnu ponudu guma za osobna, terenska, dostavna, teretna, moto, agro i industrijska vozila. 

Inter Cars je u Hrvatskoj prisutan na 27 lokacija, gdje u svojim poslovnicama skladišti sve najtraženije dimenzije pneumatika etabliranih svjetskih brandova i time na području cijele Hrvatske nudi najbržu isporuku za naše kupce.U ponudi imamo velike europske proizvođače kao što su Michelin, Continentali Pirelli s kojima pokrivamo sve potrebe u premium klasi, dok u ekonomskoj klasi imamo vrlo traženu Hankook gumu koja se u proteklim godinama nametnula sa svojim kvalitetama i cijenom kao „best buy“. Južnokorejski proizvođač Hankook nam također nudi u cjenovno najpovoljnijoj klasi svoj Laufenn brand, koji je u većini popularnih dimenzija proizveden u Rácalmasu, Hankookova tvornica smještena u Mađarskoj. Također u najpovoljnijoj klasi nudimo vrlo kvalitetnu gumu iz Continetnal grupacije, Barum, koja u svojoj klasi nudi odličan omjer cijene i kvalitete i za nešto zahtjevnije vozače.

Za terenska vozila nudimo kvalitetne BF Goodrich gume kao što su: Mud Terrain T/A KM2 & KM3 za ekstremne uvjete na svim vrstama terena, All Terrain T/AKO2 za sve vrste terena te Urban Terrain T/Aza cestovne uvjete vožnje,  koje imamo u ponudi tijekom cijele godine na stanju i koje ispunjavaju sve potrebe najzahtjevnijih off road kupaca.

U klasi cjenovno najprihvatljivijih guma nudimo Sunfull gume, proizvođača Changfeng, koji je jedan od najvećih svjetskih proizvođača guma i godišnje proizvede preko 35M guma za osobna i 10M za teretna vozila. Gume nude odlične kvalitete za uloženi novac te ih nudimo u preko 100 različitih dimenzija i indeksa.

Inter Cars već nekoliko sezona ima u ponudi širok asortiman cjelogodišnjih guma, koje su sve popularnije na našim prostorima, te nude zadovoljavajuće performanse u svim vremenskim uvjetima i idealan su odabir za vozače koji se više voze urbanim sredinama, i godišnje prelaze manju kilometražu te ne zahtijevaju visoke performanse kao što nude standardne zimske i ljetne gume u svojim sezonama.

Kao što smo već ranije naveli Inter Cars u svojoj ponudi, u razredu nešto povoljnijih guma nudi gumu odličnih performansi - Barum Quartaris 5, iz grupacije Continental, koja se prethodnih godina pokazala kao odličan odabir kod kupaca.

U ekonomskom razredu nudimo Hankook Kinergy 4S2, model gume kojim Hankook nastavlja osvajati sve veći udio na hrvatskom tržištu pneumatika.

U premium klasi nudimo već dobro poznate modele iz Pirellija - Cinturato All Season Plus, iz Continetnala nam dolazi AllSeasonContact, dok nam Michelin nudi svima dobro poznat model CrossClimate+, koji na mnogim testiranjima guma često možemo naći na samome vrhu.

Napomenuli bismo kako smo za ovu sezonu unaprijedili naš IC Katalog, koji vam nudi jednostavniju i bržu pretragu guma, po sezonalitetu, proizvođaču i dimenziji te mnogim drugim parametrima pretraživanja s kojima ćete na najbrži mogući način doći do tražene gume.

Vjerujemo kako će svaki naš kupac uspjeti pronaći odgovarajuće gumeza svoje vozilo i svoj stil vožnje u čemu vam dodatno mogu pomoći naši prodajni savjetnici koji vam stoje na raspolaganju u Inter Cars poslovnicama, kao i naš Inter Cars eshop.