Dijelovi i oprema za motocikle

Dijelovi i oprema za motocikle
Široka ponuda moto opreme, dijelova, ulja, akumulatoraguma.

Inter Cars nudi bogat asortiman moto opreme poznatih svjetskih proizvođača kao što su SHARK, SMK, ISPIDO, ADRENALINE, ALPINESTARS te GIVI moto kofera. Uz bogatu ponudu kaciga, jakni, hlača, rukavica, bubrežnjaka, čizama, potkapa i kišnih odjela, kupcima je dostupna i bogata ponuda guma poznatog proizvođača Mitas.
Moto kacige:

  • SHARK– francuska tvrtka koja proizvodi motociklističke kacige, osnovana 1986. godine u Marseilleu, Francuska, gdje se nalazi i sjedište grupe. SHARK kacige se danas mogu pronaći u 60 zemalja, tj. u preko 5.000 prodajnih mjesta širom svijeta.

  • SMK– jedan od najvećih proizvođača kaciga na svijetu predstavlja inovativne kacige izrađene naprednim tehnologijama izrade, modernog su talijanskog dizajna i dokazane kvalitete. Često ih kupci percipiraju kao „best buy“ kacige, jer uz mnoštvo tehnoloških inovacija i dalje se mogu kupiti po vrlo atraktivnim cijenama.

  • ISPIDO– kacige brenda ISPIDO su EU homologirane, dolaze u sve četiri izvedbe: integralne, jet, flip up i off road. Za sve modele kaciga moguće je posebno kupiti vizire u više boja, te ostale rezervne dijelove. ISPIDO kacige su već duže vrijeme prisutne na hrvatskom tržištu, provjerene su kvalitete a dodatno ih ističu i vrlo atraktivne cijene.

Moto jakne:

  • ADRENALINE– brand Adrenaline u ponudi ima širok izbor moto opreme dokazane kvalitete: moto jakne, hlače, rukavice, termo oprema, kišna odjela, čizme, bubrežnjaci, štitnici i bisage. ADRENALINE jakne se prije svega odlikuju svojom sigurnošću i pouzdanošću, no one su puno više od pukog “oklopa” koji štiti vozača. Riječ je o načinu izražavanja i naglašavanja individualnog stila svakog od vozača motocikla kombinirajući tehnologiju s najnovijim dizajnom iz moto svijeta.

  • ALPINESTARS– brand koji odlikuje zaštitna moto oprema visokih performansi za motocikle (MotoGP, Motocross, Formula One i NASCAR), kao i za ekstremne sportovepoput brdskog biciklizma i surfanja. Alpinestars nudi vrlo široku paletu modernih funkcionalnih proizvoda u moto sportu. Zanimaju li vas proizvodi koji nude maksimalnu udobnost, sigurnosti i moderan dizajn, svakako vam preporučujemo Alpinestars brand.

Dodatna oprema:

  • GIVI moto koferi – moto koferi i komponente za prtljagu godinama su nezaobilazan dio opreme svakog motorista. Ističu se svojom kvalitetom izvedbe, izborom dodatne opreme i svježim dizajnom novih modela. U našoj ponudi možete pronaći široku ponudu Monokey i Monolock kovčega marke GIVI za svaki motocikl ili skuter na cesti.

Rezervni dijelovi za motore:

Ulja za motocikle:

  • MOTUL– globalna francuska tvrtka koja proizvodi, razvija i distribuira maziva za motore i indsutriju. Stručnjaci iz Motul-a razvili su široku paletu proizvoda koji zadovoljavaju specifične zahtjeve svakog Powersport stroja. Nudimo vam široku paletu Motul proizvoda za zaštitu i brigu o vašem dvotaktnom ili četverotaktnom ljubimcu na dva kotača.