Datum objave: 2024-06-10

EVORON: Vaš partner u tehnologiji preciznih turbopunjača

Postoji mnoštvo faktora koji utječu na performanse motora. Jedan od najvažnijih faktora je pouzdan aktuator turbopunjača. Proizvode visoke kvalitete nudi marka EVORON.

Aktuator vs. performanse motora

Aktuator turbopunjača ključna je komponenta turbopunjača s promjenjivom geometrijom i igra primarnu ulogu u radu ove jedinice.

Zadatak aktuatora je brzo i precizno kontrolirati kretanje lopatica. Na taj način element kontrolira količinu pritiska proizvedenog od strane turbo punjača. Posljedično, izravno utječe na održavanje optimalnih performansi motora i sprječava nepotrebno trošenje turbopunjača.

Odaberite pouzdane proizvode

Precizna struktura turbopunjača zahtijeva korištenje visokokvalitetnih dijelova. Takav asortiman nudi EVORON – obuhvaća više od 50 različitih aktuatora s elektronikom, što pokriva 90% turbopunjača dostupnih na tržištu. Asortiman se i dalje širi kako bi zadovoljio potrebe mehaničara i vozača u razvoju.

EVORON proizvodi su u skladu s OEM proizvodima i osiguravaju pouzdanost i visoku kvalitetu. Kada se kupci odluče za kupnju Evoron aktuatora, dobit će temeljito testiran dio.

Dijelovi koji se nude svaki put su temeljito testirani prije lansiranja – to se radi na novim turbopunjačima poznatih marki (Garrett, Borg Warner, Mitsubishi, IHI, Mahle, Toyota). Istovremeno, njihova cijena ostaje atraktivna kako za servise tako i za vlasnike vozila koje servisira.

Aktuatori s sljedećim indeksima su vrijedni spomena:
EVAC027 – tip G-001 Mercedes motor 3.0 D C klasa, CLK, CLS, E klasa 2005 +
EVAC028 – tip G-219 Mercedes motor 3.0 D C klasa, CLK, CLS, E klasa 2005 +
EVAC088 – tip G-277 Mercedes motor 3.0 D C klasa, CLK, CLS, E klasa 2005 +

EVORON proizvodi su dostupni u Inter Cars trgovinama i putem Inter Cars e-Kataloga [QR kod].

Saznajte više na evoron.eu.