Datum objave: 2021-08-09

SpiderMartin na Most autodromu 2021

Martin nažalost nije uspio završiti utrku koja  se prošlog vikenda odvijala na češkom Most autodromu, iako je gotovo čitavo vrijeme držao 12. mjesto. U jednom trenutku došlo je do kontakta s jednim od vozača u 17. krugu, te je Martin sletio sa staze, no srećom bez posljedica po njega.

WILDCARD VUGRINEC.jpg
20210806_144714.jpg
Nakon sjajnog debija prvog dana u vožnji Svjetskog prvenstva u klasi Supersport, kada je zauzeo 17. mjesto i vrlo ga je malo dijelilo od osvajanja bodova.  Nažalost Martin nije uspio završiti drugu vožnju na stazi u češkom Mostu.

Martin koji nastupa u IDM-u, Međunarodnom prvenstvu Njemačke, dobio je pozivnicu ( Wild Card), za sudjelovanje na dvije utrke prošlog vikenda u sklopu Svjetskog prvenstva, a jučer je iza sebe ostavio kompletnu konkurenciju iz IDM-a klase Supersport 600. Vugrinec je napustio utrku nakon što je došlo do kontakta sa Sebestyenom u 17. krugu te je izletio sa staze, ali srećom bez posljedica po njega i motocikl.

Naš je Martin  do tog trenutka bio na 12. mjestu, a na toj bi poziciji najmanje i završio današnju utrku, čime je ovog vikenda dokazao da se unatoč ozljedi i motociklu koji nije bio sasvim konkurentan za ovu vrstu natjecanja, može ravnopravno nositi s motociklistima na Svjetskom prvenstvu i biti među 10 najboljih vozača na svijetu.

Bez obzira na ishod, ovo je ogromno iskustvo za Vugrineca i njegov tim. Vjerujemo da nije prošao nezapaženo i da je ovo samo početak jedne lijepe priče.