Datum objave: 2023-10-04

Inter Cars na Croatia Challenge 2023 u Križevcima

Nakon ljetne rally utrke Inter Cars Učka, na vrućem kvarnerskom asfaltu, došlo je vrijeme za malo kontinentalnije krajeve kada je u pitanju moto sport. Ovaj put zaputili smo se u Vojakovački Osijek gdje se održao 17. Off Road kup.

Na samom prijelazu s kolovoza na rujan jedan cijeli vikend održao se veoma interesantan off road event u naselju koje broji oko samo 150 stanovnika - Vojakovački Osijek. Desno od Kalnika te u sklopu Koprivničko – Križevačke županije,  ovo mjestašce sa zanimljivim poljskim i šumskim putevima te svojim brojnim brdašcima kao da su idealno mjesto za pravu adrenalinsku off road utrku. Iako je prethodnih dana padalo dosta kiše, prvog dana eventa sunce je dobro pokazalo svoje zube pa putevi  nisu bili previse blatni.

Inter Cars Hrvatska je na ovogodišnjem izdanju eventa debitirao u ulozi pokrovitelja. Preciznije, našu podršku Croatia Challengeu pružili smo putem Brenda Husar čiji se asortiman bazira na vitlima. Drugim riječima, spojili smo ugodno s korisnim. Također, postavili smo naš “pauk” šator ispred društvenog doma, odnosno, u samom centru lokacije kampa eventa.  

Mi smo eventu prisustvovali na otvorenju, u četvrtak na prologu, i na završnom danu, u nedjelju, te nas je iznimno oduševio pristup lokalne zajednice i entuzijasta kod organiziranja sportske poslastice na 4 kotača. Jer mi smo uživali i iskreno se nadamo da ćemo i sljedeće godine podržati ovakav event.