Datum objave: 2022-05-12

Tko će biti najbolji mladi mehaničar Hrvatske, doznajte ovog vikenda

Još nas dva dana dijele od početka Državnog finala Young Car Mechanic natjecanja, koje će se ovog vikenda održati u prostoru servisnog centra Auto Hrvatske, u suradnji s našim vjernim i dugogodišnjim partnerima. 

Bliži nam se Državno finale YCM 2022 natjecanja na kojem će nam ove godine, po prvi puta u Hrvatskoj , svoje znanje, iskustvo i vještine predstaviti osam finalista, koje čini osmero najboljih mladih mehaničara iz čitave Hrvatske. 

Osam najboljih mladih stručnjaka koji su prošli prva dva kruga teorijskog dijela natjecanja, imat će priliku predstaviti svoje znanje i vještine te postati najboljim mladim mehaničarom Hrvatske, a samim time osigurat će plasman na veliko Međunarodno natjecanje u Győru, u Mađarskoj koje će se  održati u periodu od 24.-26.06.

Da bi se okitili titulom najboljeg potrebno je proći osam stepenica, koje čini osam praktičnih zadataka naših renomiranih dobavljača i sponzora - Bosch, Schaeffler, Shell, Mann+Hummel, Meyle, Continental, Febi i ZF Aftermarket.

Svaki od zadataka zahtijevat će određene vještine, znanje i spretnost prilikom njihova rješavanja, a natjecatelj s najvećim ukupnim zbrojem bodova i najboljim prolaznim vremenom osigurat će kartu za veliko finale u Mađarskoj.

Pobjednik može biti samo jedan, ali za nas je najvažnije da svi mladi ljudi koji će prihvatiti izazov sudjelovanja na ovogodišnjemYoung Car Mechanic natjecanju i steknu nova iskustva i poznanstva, kao i nešto što će im pomoći na početku nove karijere.

Našim mladim stručnjacima želimo mnogo sreće i neka najbolji pobjedi!