Datum objave: 2023-12-29

Uručena glavna nagrada IC Božićne srećke 2023

Na samom završetku 2023. godine stavili smo točku na i za našu najinteresantniju promociju ove godine. Naime, uručili smo glavnu nagradu Božićne srećke, Renault Express Furgon 1,5 Blue dCi 95,  a malo je reći da su dobitnici bili oduševljeni što su baš oni izvučeni za glavnu nagradu.

U dosta blagdanskoj atmosferi na lokaciji prodajno-servisnog centra tvrtke Auto Hrvatska na Radničkoj cesti predana je nagrada sretnom dobitniku ovogodišnje Inter Cars Božićne srećke. Najviše sreće ove godine imao je kupac Matešković d.o.o. iz Zadra a upravo su Antun i Ivan Matešković zajedno sa nećakom stigli u Zagreb. Nagradu im je u ime Inter Carsa uručio voditelj zadarske poslovnice Mario Jurišić,Kako su nam objasnili Ivan i Antun - uopće nisu mogli vjerovati da su upravo oni izvučeni za glavnu nagradu, srećke su skupljali kroz period promocije a za uvjetovanih 24 odlučili su se zadnjih dana pa možda im se i posreći. Da je svaka srećka dobitna uvjerili su se i sami utješnim nagradama koje su bile namijenjene svim sudionicima koji nisu bili izvučeni u jednom od dvotjednih nagrađivanja ili za glavnu nagradu. Također, Mateškovići su se pohvalili kako već ove godine kroz Inter Cars promotivne ponude osvojili vrijedne i interesantne nagrade poput televizora, pršuta na stalku te razne odjeće.


Do povratka u Zadar čekala ih je prava probna vožnja a mi smo se iz vrlo ugodnog razgovora s njima uvjerili kako je ovo pravi blagdanski poklon i iznenađenje, i za Božić i za nove izazove u novoj godini. Mi im ovom prigodom želimo  sretan put  s novim dostavnim vozilom te puno uspjeha!