Datum objave: 2018-11-06

Inter Cars Rijeka - 10 godina kasnije

Kažu da slika govori više od tisuću riječi. I to je doista tako.

Inter Cars grupna.jpg
_MG_6052.jpg
_MG_6037.jpg
_MG_6025.jpg
_MG_6020.jpg
_MG_6009.jpg
_MG_6505.jpg
_MG_6220.jpg
_MG_6186.jpg
_MG_6510.jpg
_MG_6458.jpg
_MG_6482.jpg
_MG_6074.jpg

To smo mi. Ekipa Inter Cars Rijeka 10 godina kasnije...

Počeli smo polako i skromno, ali s vjerom da ćemo jednog dana moći snimiti ovakvu fotografiju. 

U 10 godina bilo je mnogo uspona i padova, smijeha i ljutnje, ali svima nam je zajednički i jedini cilj bio - uspjeti. Bili smo uporni. Ponekad tvrdoglavi i svojeglavi. Mnogi su dolazili, mnogi odlazili, no neki su nam se i vratili. Neki su otišli jer se nisu snašli. Neki jer im je bilo teško. Neki jer su za sebe pokušali pronaći nešto drugačije, ali bez obzira na to sve, i dalje imamo zaposlenike koji su ovdje, zajedno s nama 5, 6, 7 ili čitavih 10 godina! I da, bitni su oni koji su danas ovdje i koji prate viziju Inter Carsa i koji ponovno žele biti na sličnoj fotografiji za 5, 10 ili više godina.

Kroz godine smo napredovali i rasli u svim segmentima prodaje pa se danas možemo pohvaliti liderskom pozicijom na tržištu, a poseban rast, što je donedavno bilo nezamislivo, ostvarili smo u Moto i LKW programu. Sve to je bilo lakše ostvariti zbog pozitivnu i iznimno ugodnu radnu atmosferu. Zbog kolega koji su i više od samog pojma kolege. Zbog odličnih međuljudskih odnosa i spremnosti na pomaganje, predvođeni požrtvovnim i usmjerenim vodstvom naših nadređenih.

Fotografija također govori i da smo pojačani vrijednom ekipom iz Crikvenice koja se već nešto više od godine dana brine i opskrbljuje naše kupce s otoka Krka, Gorskog kotara i Senja.

Eh da, slika govori da neki nedostaju. Nedostaju jer je tog dana, 22.09., u Rijeci bila prava, velika fešta pa neki nisu čuli da se slikamo. Neki su bili u vrlo "bitnim" razgovorima, ohrabreni maliganima ili su bili zaokupljeni stolnim nogometom, pikadom, bogatom ponudom alata i servisne opreme, bijesnim motorom i moto showom Matije Podhraškog ili oku ugodnim hostesama, uz atmosferu koju je dodatno zagrijavao odličan DJ.

Priprema cijelog eventa bila je duga i zahtjevna te ovim putem zahvaljujemo svima koji su na neki način pridonijeli organizaciji ovako bitne obljetnice. Isto tako zahvaljujemo svim našim partnerima, kupcima i kolegama koji su svojim dolaskom uveličali i podržali naše desetogodišnje djelovanje.

Naša je dužnost i obaveza i dalje biti ovdje za naše vjerne kupce i uvijek težiti boljem, pri čemu želje i motiva svakako ne nedostaje.