Datum objave: 2019-03-21

Show Car školovanja 2019.

Dragi naši partneri,

zadovoljstvo nam je najaviti vam novi Show Car event, koji će se u periodu od 30.03 – 08.04.2019. održavati u Inter Cars poslovnicama u Đakovu, Čakovcu, Zaprešiću i Vodnjanu.

Glavni cilj ovog projekta je promoviranje programa profesionalnih tehničkih školovanja namijenjenih vlasnicima i zaposlenicima autoservisa, te prezentacija asortimana alata i servisne opreme dostupnog u ponudi tvrtke Inter Cars. Interaktivna i iznimno zanimljiva predavanja pripremaju stručnjaci iz različitih domena autoindustrije, koji sa sobom donose najbolje prakse i informacije o samim proizvodima, njihovoj ugradnji i održavanju.Event započinje 30.03.2019. u Đakovu. Za taj dan planiran je seminar na temu klima uređaja u modernim motornim vozilima, proizvođača Denso. Osoba zadužena za školovanje bit će naš dugogodišnji suradnik iz tvrtke Denso, g. Nebojša Tinković. Školovanje započinje u 10:00 h i trajat će otprilike do 14:30 h. Iza toga na programu je edukacija iz IC Moto programa koju će održati naši kolege iz Moto odjela, a riječ je o prezentaciji vezanoj uz moto program i ponudu SPYKE moto opreme.

Nakon Đakova, 31.03. kamion seli u Čakovec, gdje će se 01.04. također zadržati čitav dan uz ranije navedeni program edukacija.1919

Po završetku edukacija u Čakovcu, 03.04. na redu je posjet sjedištu Inter Carsa u Zaprešiću, gdje će edukacije biti održane za našu prodajnu mrežu i učenike Elektrostrojarske obrtničke škole (ESOS). Osim proizvođača Denso, svoju edukaciju na temu grijača održat će predstavnik tvrtke NGK.

Sljedeća i ujedno posljednja stanica na putovanju našeg Show Cara kroz Hrvatsku bit će Vodnjan. Taj uistinu prekrasan turistički gradić na jugu Istre ugostit će Show Car posljednja dva dana njegova boravka u Hrvatskoj.

U subotu 06.04.19. na programu je također školovanje na temu klima uređaja u modernim motornim vozilima, proizvođača Denso, nakon čega slijedi kratka edukacija kolega iz Moto odjela na temu moto programa i opreme proizvođača SPYKE. U ponedjeljak 08.04.19. na programu je SKF s temom - Moderni automobilski motori – pogon lanci. Po završetku avanture u Hrvatskoj, kamion se vraća natrag za Poljsku, a mi se najiskrenije radujemo našem skorom zajedničkom druženju u što većem broju.

Vaš Inter Cars