Castrol

Castrol od svog početka ima jasnu svrhu. Nakon više od 120 godina, tradicija inovacija koje predviđaju i zadovoljavaju potrebe klijenata još uvijek oblikuje način na koji posluju i danas. Castrol se trudi shvatiti izazove s kojima se suočavaju njegovi klijenti i partneri kako bi pronašli još bolja rješenja.

Njihov pionirski pristup nije drugačiji niti kad se radi o poticanju održivosti i prijelazu na niže emisije ugljikabez obzira na to poboljšava li to Castrol proizvode kako bi smanjili emisije i poboljšali učinkovitost i pouzdanost za nove tehnologije koje nalazimo u električnim i hibridnim vozilima, vjetroturbinama ili robotima na proizvodnim linijama.

Ritam promjena se ubrzava. To je razlog zašto  se način njihova poslovanja mijenja. U Castrolu se ponose vrhunskim znanjem i stručnošću i znaju da se i dalje razvijati i poboljšavati. Svoje digitalne kapacitete preobražavaju kako bis održali vodeće znanje i stručnost u svom sektoru te klijentima i partnerima pomogli postići bolja rješenja.

Razvijajući Castrolov duh inovacije i kreativne suradnje, nastavljaju surađivati s partnerima kako bis još više produbili svoju stručnost i poboljšali svoju ponudu te tako pomogli klijentima da budu spremni na izazove sutrašnjosti.

Želimo biti partner na području inženjeringa za tekućine i tehnologiju i danas i u budućnosti te pri tome razvijati inovativna rješenja za svijet u pokretu.