Trazano

Tvornica ZC RUBBER  osnovana je 1958. g. u Hangzhou, u Kini gdje je ujedno i prva po veličini proizvođač guma u Kini, dok je u svijetu ukupno osma po redu. Riječ je o proizvođau Trazano guma, koji posluje u više od 160 zemalja svijeta na svim kontinentima. Visoka kvaliteta proizvoda za segment u kojem se nalazi širok raspon dimenzija i modela u portfelju. 

  • ZC RUBBER kompanija trenutno je osma u svijetu i prva u Kini po proizvodnji guma te posluje na svih 6 kontinenata u više od 160 zemalja.
  • Poslovanje bazira na više od 10.000 kupaca diljem svijeta i više milijuna zadovoljnih korisnika.
  • Tvrtka broji više od 30.000 zaposlenika, od čega je nekoliko tisuća inženjera koji svakodnevno rade na usavršavanju proizvoda
  • Nalazi se na 331. mjestu od TOP 500 najvećih kompanija u Kini
  • Proizvodi sve vrste guma za osobna, terenska, dostavna vozila pa tako i za industrijske strojeve, off-road, agro, moto, ATV kao i gume za bicikle.
  • Najpoznatiji brandovi su Westlake, Goodride, Arisun, Chaoyang i Trazano.

ZC Rubber (Zhongce Rubber Group Co. Ltd.), vodeći kineski proizvođač guma, rangiran je među 8 najboljih svjetskih kompanija za gume u 2022. prema Tire Businessu, što je jedan bod više u odnosu na godinu ranije.

Posljednjih godina, ZC Rubber je stalno povećavao svoje sponzorstvo u sportskim događajima svjetske klase kao što su D1 Grand Prix, SMA International Drift Grand Prix, Drift Masters European Championship i drugi. Tvrtka planira proširiti svoju oglašivačku prisutnost na sportskim događajima, s ciljem postizanja novih visina u lokalnoj i međunarodnoj pokrivenosti.