Total Energies

TotalEnergies je energetska kompanija širokog spektra, koja na globalnoj razini proizvodi i plasira na tržište naftu, biogoriva, prirodni i ekološki plin, energiju dobivenu iz obnovljivih izvora i struju.

Podružnica TotalEnergies Marketing Croatia d.o.o., predstavništvo francuske kompanije TotalEnergies, na tržištu Hrvatske posluje od 2017. godine. Jedini je ovlašteni uvoznik za TotalEnergies i Elf ulja i maziva na ovim prostorima.

Poznati smo po širokom spektru najsuvremenijih ulja i maziva namijenjenihautomobilima, motorima, teretnim vozilima, građevinskim vozilima i strojevima, poljoprivrednoj mehanizaciji, ali i proizvodima namijenjenim profesionalnim kupcimaiz različitih grana industrije.

Rad kompanije TotalEnergies karakteriziraju priznata kvaliteta proizvoda potvrđena kroz višegodišnje iskustvo i podrška svim kupcima putem direktnog predstavništva kompanije.Partnerstva s najvećim automobilskim kompanijamasu najpoznatija široj javnosti, a pažnju od 2019. godine privlači iservisni konceptpokrenut u suradnji s partnerskim servisima pod TotalEnergies mrežom.