ORLEN

ORLEN OIL vodeća je tvrtka na tržištu maziva u Centralnoj i Istočnoj Europi.

Tvrtka je dio grupacije Capital Group poljskog naftnog koncerna ORLEN S.A., jednog od najvećih uljarskih industrijskih korporacija u regiji. ORLEN OIL vrlo brzo širi svoju prodajnu mrežu baznih ulja i maziva spremnih za upotrebu na europskom tržištu. Tvrtka je prisutna na više od 40 međunarodnih tržišta. Sistematski razvijen portfelj specijalnih proizvoda može zadovoljiti potrebe kupaca iz svakog sektora u industrijskoj proizvodnji, počevši s automobilskom industrijom, kamionskim i motornim uljima, uljima za poljoprivredu, šumarstvo i hortikulturu, uljima za građevinske strojeve i tešku opremu te industrijskim uljima. Naši vlastiti istraživački i proizvodni pogoni jamče mogućnost stvaranja rješenja usmjerenih prema potrebama kupaca.

Jedan od glavnih ciljeva vodeće tvrtke u proizvodnji maziva je razviti snažne i učinkovite kanale za distribuciju kako bi omogućili širenje svojih proizvoda na tržištu. U nastojanju da ostvarimo tu strategiju,
distribucijska mreža ORLEN OIL pokriva gotovo čitavu Europu i neprestano se širi. Osim toga tvrtka ulaže mnogo i u marketinšku i komercijalnu politiku. Klijenti tvrtke imaju mogućnost biti dijelom opsežnog tehničkog i marketinškog programa podrške.