Datum objave: 2020-10-31

Web katalog – sigurna pomoć u vođenju servisa

Inter Cars web katalog (e-Cat) trenutno je najbolja aplikacija na automobilskom tržištu, pomoću koje možete brzo i efikasno pretraživati i naručivati potrebne dijelove.

ostani-doma,-naručuj-putem-ICe-kataloga.jpg


Već više od 30 godine Inter Cars u svoje poslovanje dosljedno i uspješno provodi misao jednog od najpoznatijih svjetskih poduzetnika, Billa Gatesa: „inovacija motor svakog napretka“. Inter Cars se specijalizirao u organizaciji i financiranju protočnosti proizvoda od proizvođača do lokalnih distributera ili poslovnica, neprestano razvijajući aftermarket tržište.

Fleksibilan pristup novim potrebama utjecao je na proces nastanka raznih vrsta e-alata. Pouzdani i nadograđeni Online Katalog polako zamjenjuje njegov „mlađi brat“ web katalog (e-Cat), čija je zadaća zadovoljiti očekivanja i potrebe nadolazećih generacija kupaca. Ovdje nije riječ tek o poslovnoj odluci samo naše tvrtke, već o trendu koji polako slijede i druge tvrtke na tržištu.

Kao što smo već naveli, novi Inter Cars web katalog (e-Cat) nasljednik je prethodnog Online Kataloga. Web katalog platforma dostupna putem web-stranice te mobilne aplikacije. Za pristup web katalogu potrebno je kontaktirati svojeg prodajnog predstavnika ili vašu najbližu Inter Cars poslovnicu.

Osim osnovnih funkcija katalog nudi i:

  • mobilnost i dostupnost iz bilo kojeg dijela svijeta, s bilo kojeg uređaja ili preglednika,
  • mogućnost korištenja na svim mobilnim uređajima,
  • zahvaljujući PWA tehnologiji sadrži mogućnost dodavana kataloga na glavni ekran mobilnog uređaja,

mogućnost instalacije pomoću Google Play trgovine.

Osim osnovnih funkcija pretraživanja i naručivanja dijelova, novi katalog također nudi i usluge kao što su procjena ili posebne promotivne ponude.

Posebno važna funkcija je mogućnost pretraživanja dostupnih artikala i kreiranje povijesti grupe proizvoda za konkretno vozilo. Mogućnosti pretraživanja pomoću:

  • broja šasije (VIN broj),
  • marke vozila,
  • popisa komponenti,
  • OE broja, šifri dodijeljenih od strane Inter Carsa ili prema rječniku naziva, grupa proizvoda, novitetima, posebnih ili promotivnih ponuda.

Dinamičnost suvremenog tržišta pokazuje da elektronski alati i sve šire prihvaćena e-trgovina čine budućnost suvremenog svijeta. Rad na daljinu, koji je mobilan i uz to još i ograničen vremenskim rokovima, mijenja potrebe i zahtijevaju primjenu novih tehnologija, stoga možemo reći da je web katalog (e-Cat) trenutno najbolji alat ove vrste na tržištu.

#naručujsigurno, #eCat, #InterCars,