Datum objave: 2024-01-29

Promovirajte svoj servis uz Motointegrator platformu

Motointegrator predstavlja jednu od najvećih tražilica za servise i servisne usluge u Europi, koja vam nudi mogućnost da na vrlo jednostavan način doprete do još većeg broja novih klijenata.

Kako kreirati profil na Motointegratoru?     

Jednostavno skenirajte QR kod na samom dnu stranice, koji će vas odvesti na kratki obrazac. Zatim ćemo kontaktirati prodajnog predstavnika koji će vas provesti kroz registracijski proces i kratku edukaciju vezanu za korištenje i benefite koje vam nudi sama platforma.

Naš tim neprestano radi na unapređenju integracije Motointegrator profila u Inter Cars e-kataloga. To činimo kako bi servis mogao što lakšeupravljati svime iz jedne aplikacije i tako uštedjeti vrijeme i uživati ​​u visokoj razini pogodnosti.

Kako funkcionira?

Platforma se kontinuirano ažurira i optimizira, što poboljšava učinkovitost u privlačenju vozača u vaš servis i to potpuno besplatno! Dovoljno je samo registrirati profil vašeg servisa na Motointegratoru - gdje će korisnici tražilice pronaći vaš servis kada pretražuju servisnu uslugu u svom području. Ono što je važno naglasiti je da profilom vašeg servisa sada upravljate iz Inter Cars kataloga, što dodatno skraćuje vrijeme obrade narudžbi klijenata.

Koje su prednosti profila na Motointegratoru?

Na stranici vašeg profila, osim naziva servisa, specijalizacije, adrese ili broja telefona, vlasnik može ubaciti i fotografije te cjenik. Sastavni element ove usluge je i novi proces obrade online narudžbi. Omogućuje kreiranje transparentne ponude za online klijente, te one koji kontaktiraju radionicu telefonom i one koji dolaze direktno u servis.

Integracija Motointegrator profila s Inter Cars Katalogom znatno olakšava rad vašeg servisa. Sada ne samo da možete naručiti dijelove, već i pružiti korisničku podršku klijentu na jednom mjestu. Dodatno, online narudžba koja je potvrđena od strane klijenta također je svojevrsna zaštita za radionicu. Ukoliko je klijent pristao na određeni opseg izvršenih usluga i zamjenu određenih dijelova, vlasnik radionice to potvrđuje zahvaljujući integraciji profila na Motointegratoru. Na ovaj jednostavan način omogućujete da vašim klijentima sve bude komunicirano jasno i transparentno.


Kako motointegrator privlači klijente koji traže servis?

Konstantno radimo na optimizaciji web stranice za Google tražilicu. Osim toga, redovito objavljujemo visokokvalitetne savjete koji potiču korisnike da redovito posjećuju web stranicu. Motointegrator je prije svega alat namijenjen novijim generacijama kupaca (inovijim modelima vozila), koji prije svega svoje usluge pretažuju digitalnim putem, što pokazuju trendovi na tržištu i u svakodnevici. Iskoristite pogodnosti koje vam ova platforma nudi, kako biste pravovremeno krenuli s digitalizacijom vašeg autoservisa.

ISPUNITE KRATAK OBRAZAC U NASTAVKU KAKO BISTE SE KREIRALI PROFIL NA MOTOINTEGRATOR PLATFORMI, I VAŠ PRODAJNI PREDSTAVNIK KONTAKTIRAT ĆE VAS U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU!

Poveznica za registriranje: MOTOINTEGRATOR PLATFORMA