Datum objave: 2020-09-18

Evoron - turbo razvoj kućnog brenda

Evoron brend nudi dokazane komponente za popravak i dopunu turbopunjača, ali i izradu kompletnih turbopunjača. Asortiman proizvoda uključuje i CHRA cartridge jezgru, prstenove za mlaznice (varijabilna geometrija), pogone i regulatore, kućišta od lijevanog željeza (kućišta turbopunjača), komplete za ugradnju i cijevi za ulje.

x1920.jpg
1920x.jpg

Najnovije vijesti odjela koji upravljaju ovim tehnološki naprednim proizvodom govore o širem asortimanu proizvoda i dodatnim artiklima za preradu, kao i kompletnim turbopunjačima koji su spremni za montažu na automobilu. Najjače bogatstvo marke sada su kompletno postavljeni Evoron kompleti turbopunjača. Kvaliteta izrade je usporediva s OE dijelovima, no je cijena definitivno nije. Marcin Turski, Brand menadžer odjela turbopunjača u Inter Cars SA govori nam više o razvoju „domaćeg“ brenda Evoron.

Evoron je privatni brend Inter Cars kompanije, koji je u ponudi dostupan već tri godine. Sigurno su "problemi u djetinjstvu" već stvar prošlosti. Da li je vrijeme za ofanzivu?

„Definitivno je. Proširili smo asortiman proizvoda i uveli kompletne turbopunjače pod markom Evoron, tako da servisni radovi nisu ograničeni samo na specijalizirane garaže, već su dostupni za gotovo sve autoservise. Naš najveći pogodak je cjelovit i sveobuhvatan proizvod, koji ne zahtijeva nikakve dodatne radove povezane s vađenjem ili bilo kakvim drugim regulacijskim radovima. Vrijeme je za rušenje mita o „skupom popravku“. Vrijedi primijetiti i naglasiti da je Evoron turbopunjač, odmah nakon što ga izvadite iz kutije spreman za ugradnju u automobil, a cijena je približno kao i cijena usluge za reparaciju turbopunjača. Jamčimo kvalitetu usporedivu s OE dijelovima, jer su naši turbopunjači napravljeni od istih komponenti i istih proizvodnih linija kao i proizvodi poznatih kompanija, a koji se koriste za prvu ugradnju. To nije samo marketinški slogan - to je činjenica! Što se tiče gore spomenutih „problema u djetinjstvu“, hrabro mogu reći da smo ih uspjeli izbjeći. Najviše je tome pomogao strogi postupak testiranja i provođenje kontrole kvalitete svakog predmeta koji se prodaje kupcima. Prilično je dugotrajan, ali daje nam 100%-tnu garanciju kvalitete svakog pojedinog dijela.“

Kako je moguće da se po konkurentnoj i atraktivnoj cijeni može ponuditi kompletan turbopunjač kvalitete uporedive sa OE?

„Dobra cijena prednost je privatnog brenda, ali kvaliteta je uvijek na prvom mjestu. U mogućnosti smo garantirati kvalitetu zahvaljujući činjenici da se završna faza proizvodnog procesa realizira u Poljskoj, u uskoj suradnji s specijaliziranom kompanijom za izradu turbopunjača. Svaki je proizvod podvrgnut testovima, dinamički je izbalansiran na balanseru velike brzine, a zatim se kalibrira u skladu sa OE parametrima. Takav model upravljanja proizvodnjom i robnom markom omogućava nam postizanje jedinstvenosti proizvoda i brzu izgradnju pozitivne slike o robnoj marki na tržištu. Ovdje gradimo svoje znanje i radimo na detaljima. Upravljam brendom u koji u potpunosti verujem. Mi promoviramo sveobuhvatne komplete, spremne za sastavljanje turbopunjača, kao alternativu dugotrajnih popravaka ili OE dijelova, koji su često skuplji od vrijednosti samog vozila. Od kraja prvog kvartala 2020. godine u ponudi je preko 200 modela turbopunjača.

Kompletne komponente nisu sve što nudite. Počeci marke Evoron bile su komponente za popravke turbopunjača. Kako se trenutno dalje razvijaju?

Treba primijetiti da su komponente potrebne za popravke obnovljivih materijala također važan dio našeg portfolija i to stalno razvijamo. Među našim kupcima postoje i servisi koje se bave popravkom turbopunjača, tako što sastavljaju CHRA jezgrene sklopove gotove za upotrebu. Pokušavamo zadovoljiti i prilagoditi se i njihovim potrebama. Surađujući s njima, uspjeli smo dostići potpun razvoj linije proizvoda krajem 2019. godine. Počevši s projektom prije 3 godine, imali smo samo tri vrste proizvoda. To su bili sklopovi jezgre CHRA (jezgre), pneumatski aktuatori (ventili) i vodeći prstenovi. Trenutno se možemo pohvaliti s 8 linija proizvoda, uključujući komplete za ugradnju, cijevi za ulje i crijeva, rotacijske elektroničke pogone (REA), kućišta od lijevanog željeza i kompletne turbopunjače s iše od 500 jedinstvenih referenci proizvoda.

Što biste preporučili kupcima koji nikada ranije nisu koristili Evoron proizvode?

U prvom redu ih ohrabrujem da redovno pregledavaju naš asortiman proizvoda, jer ga stalno razvijamo. Svi Evoron proizvodi također se mogu naći u e-Katalogu Inter Cars firmi u 17 zemalja. Također se mogu nabaviti pomoću prodajnih predstavnika u Inter Cars poslovnicama. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i prijedloge vezane za razvoj asortimana proizvoda i branda - e-mail mturski@intercars.eu.