Datum objave: 2024-07-18

Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj 2024

Nakon auto-moto sportova, opće je poznato da je u Inter Carsu nogomet najvažnija sporedna stvar. Povodom ovogodišnjeg europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj za naše cijenjene partnere i kupce pripremili smo veliku EURO 2024 promotivnu ponudu koja je bila aktivna putem više naših prodajnih kanala namijenjenih za veleprodajne i maloprodajne kupce – web katalog, Motointegrator, Vip program vjernosti, web shop trgovina.

Uz mnoštvo nagrada u obliku navijačkih rekvizita i službenih dresova reprezentacije podijeljenih za vrijeme promocije, za one najbolje osigurali smo jednodnevne navijačke aranžmane koji su uključivali let avionom i ulaznice za 2 utakmice naše reprezentacije, protiv Italije i Španjolske. Ovim kratkim osvrtom željeli bismo vam prenijeti mali komadić atmosfere s utakmice sa Španjolskom odnosno popularnom „Furijom“ na koju je putovala naša "navijačka grupa" od preko 30-ak članova.

Okupljanje je započelo u ranim jutarnjim satima u Zračnoj luci Zagreb Franjo Tuđman jer je let za Berlin bio na rasporedu u 7:15h. Samim dolaskom u "sivi grad" na rasporedu je bilo razgledavanje grada te nakon toga ručak u restoranu Das Lemke. Pri tome,  ostalo je dovoljno vremena i za podizanje navijačke atmosfere u obližnjoj fan zoni.




Oko Olimpijskog stadiona očekivano je bila velika gužva s mnoštvo hrvatskih i španjolskih navijača a tome su pridonijele i izrazito oštre sigurnosne provjere na čak nekoliko točaka. Međutim, sve je nekako bilo lakše samim dolaskom na tribine i atmosferom koja se počela zagrijavati i prije samog početka utakmice. Iako navijačke podrške nije nedostajalo, naša reprezentacija, nažalost, nije uspjela ostvariti pozitivan rezultat. No, sami doživljaj i iskustvo na ovoj utakmici zasigurno će svima ostati u lijepo sjećanju.



Naši navijači iz grupe bili su raštrkani po cijelom Olimpijskom stadionu pa je skupljanje nakon utakmice malo potrajalo. Da bi stvar bila bolja, počela je padati i kiša. Ipak, nakon konačnog okupljanja na red je došao odlazak iz Berlina, odnosno, transfer do zračne Luke Szczecin. Dolaskom u 3h u Zagreb završio je ovaj jednodnevni nogometni izlet te se nadamo da su svi uživali u ovom zajedničkom druženju i navijanju. Naposljetku, veselimo se svim budućim druženjima i putovanjima s našim kupcima u sklopu nadolazećih promotivnih ponuda.