Datum objave: 2022-10-10

TotalEnergies i Inter Cars Hrvatska svečano su otvorili prvi kobrendirani servis u Hrvatskoj

Sukladno nedavno najavljenom proširenju suradnje između kompanije Inter Cars Hrvatska i predstavništva multi-energetske kompanije TotalEnergies na tržištu Hrvatske, u Zelini je službeno otvoren prvi kobrendirani servis, „Ze-Tra“.

Nova vizualna obilježja predstavljaju, ne samo odraz partnerstva dviju kompanija, već i sigurnost za krajnje korisnike u servisne usluge međunarodno prepoznatih „Q-Service“ centara, kao i u originalna visokokvalitetna ulja, tekućine i maziva za motorna vozila pod brendom TotalEnergies. S tim u vezi, korisnima je dostupan širok spektar servisnih usluga od održavanja i dijagnostike do vulkanizacije i popravka, uz asortiman prepoznatljivih Quartz ulja za zaštitu svih dijelova motora.


Povodom svečanog otvaranja, prisutnima se obratio Thierry Gourault, izvršni potpredsjednik za južnu i istočnu Europu u odjelu kompanije TotalEnergies za marketing i usluge: „Direktno prisustvo na tržištu Hrvatske u proteklih 5 godina pomoglo nam je da bolje razumijemo potrebe naših korisnika. Ako na to dodamo potencijal tržišta i sve veću potražnju za kvalitetnim proizvodima jednako kao i za uslugama, uvjereni smo da će naš zajednički projekt s kompanijom Inter Cars značajno unaprijediti sveukupno korisničko iskustvo.“

U nastavku projekta, u Čakovcu je tijekom rujna otvoren i drugi kobrendirani servis, „ASC Čakovec“.

Q-Service“ je dio međunarodnog „Quality Service“ koncepta i najveći lanac nezavisnih servisa u Hrvatskoj koji korisnicima nudi najprihvatljiviju alternativu ovlaštenoj servisnoj mreži, poštujući sve proizvođače vozila, njihove norme i standarde. U Hrvatskoj trenutno broji 80 registriranih servisnih centara, dok ih na području Europe ima 1.500.

Kroz partnerstva sa servisima, kompanija TotalEnergies nastoji pratiti potrebe tržišta kako bi na što bolji način prilagodila ponudu proizvoda i usluga te nastavila s investicijama u ovom strateški važnom poslovnom okruženju.

Pored formiranja mreže kobrendiranih servisa s kompanijom Inter Cars, TotalEnergis nastavlja s radom na širenju vlastitog servisnog koncepta, koji samo u Hrvatskoj trenutno broji osam nezavisnih servisa, četiri automobilska i četiri kamionska.