Datum objave: 2020-03-18

Naručujte dijelove za svoja vozila sigurnim putem - Web kataloga!

S obzirom na trenutnu situaciju oko širenja koronavirusa, obavještavamo vas da Inter Cars ne ograničava svoju prodaju, niti ne zatvara poslovnice, ali poziva sve naše kupce da ograniče svoje posjete poslovnicama, koliko god je to moguće. Kako bismo vam pomogli i osigurali opskrbu robom, pozivamo vas da sve narudžbe i kupovinu vršite putem Online Kataloga – inovativnog programa, koji olakšava svakodnevni rad autoservisima te vam također pruža sigurnost u trenutno zahtjevnoj situaciji, koja iziskuje maksimalnu sigurnost.

banner_novosti.jpg
icc_homepage.jpg

Online Katalog je program koji služi za pretraživanje i naručivanje dijelova za osobna i teretna vozila te motocikle. Zahvaljujući njemu, koristeći broj šasije (VIN broj), jednostavno ćete pronaći dijelove za svako vozilo. Program također omogućuje brzu procjenu popravka i određuje njegov iznos.

Najveća prednost programa je mogućnost naručivanja dijelova s bilo kojeg mjesta na svijetu, u bilo koje doba dana i noći. Zahvaljujući njemu bez napuštanja doma možete, bez izlaganja sebe ili drugih opasnostima koje predstavlja širenje koronavirusa, i dalje voditi svoj autoservis i nuditi svoje usluge klijentima, s garancijom da će vam dijelovi koje ste naručili stići na vrijeme. Izvršenje narudžbe bit će znatno brže nego uobičajenim načinom, tj. posjetom poslovnici, a Vaša sigurnost i sigurnost Vaših zaposlenika neće biti dodatno ugroženi.

Online Katalog nudi čitav niz dodatnih vrijednosti, stoga zahvaljujući njemu možete:

  • podići efikasnost vašeg autoservisa. Možete izvršiti procjenu dijelova kupljenih u Inter Carsu, postaviti početno vrijeme popravka i kreirati kompleksne preglede za vaše kupce,
  • pretraživati dijelove pomoću broja šasije, a sam broj skenirati na potvrdi o registraciji. Sustav će vam prikazati razgranato drvo s grupama artikala za određeno vozilo, koje ćete moći pohraniti u rubriku najdraži proizvodi, a Katalog će sam pohraniti povijest pretraživanja,
  • dijelove također možete pronaći pomoću marke vozila i liste podgrupa. Dijelove također možete pretraživati prema nazivu, po sistemu rječnika. Što to znači? Riječ je o pretraživanju pomoću namjenskog rječnika, u kojem redoslijed upisane fraze, kao i njena dužina, nemaju značenje,
  • dijelove možete pronaći pomoću šifre proizvođača ili koristeći Inter Cars šifru, koji se u većini slučajeva podudara s onom proizvođača. Program osim toga sadrži mnoštvo dodatnih filtera koji olakšavaju odabir proizvoda prema statusu (novo, posebna ponuda, itd.) ili putem grupa proizvoda,
  • u svakom trenutku imate mogućnost brzog pristupa svim dokumentima i nerealiziranim narudžbama, a račune možete izvesti i spremiti kao .txt. dokument.


Online Katalog sadrži računalstvo u oblaku (eng. cloud computing), što omogućuje jednostavniji rad bez potrebe za svakodnevnim, zahtjevnim ažuriranjem podataka. To nudi potpuno aktualan popis vozila, pristup novostima, kao i trenutnim veleprodajnim cijenama i stanju robe na skladištu. Katalog je namijenjen za osobna računala, laptope i tablete, što znatno povećava ugodnost prilikom rada.

Tražilica vam omogućuje odabir dijelova i guma pomoću čitavog niza kriterija. U slučaju guma to može biti visina, promjer ili profil gume. Modul „Procjena“ koji program sadrži omogućuje kreiranje složenih procjena za kupce zajedno s vremenom popravka i odgovarajućim dijelovima. Zahvaljujući logički razvijenim grafičkim elementima, korištenje kataloga je jednostavno i intuitivno.

Vodite brigu o svojoj, te sigurnosti svojih zaposlenika, i smanjite osobne posjete poslovnicama i naručujte dijelove pomoću Online Kataloga. Imajte na umu da su u ovom zahtjevnom periodu zdravlje i poštivanje sigurnosnih mjera najvažniji za sve nas!

Vodite brigu o svom zdravlju i sigurnosti

Imajte na umu da je unatoč općoj situaciji u zemlji, povezanoj s koronavirusom, Inter Cars na raspolaganju našim kupcima. Inter Cars poslovnice rade i realiziraju narudžbe u čitavoj Hrvatskoj. Svi procesi provode se prema redovitim i uobičajenim sigurnosnim procesima, a isporuka robe nije ugrožena.  

Inter Cars zaposlenici opremljeni su svim sredstvima i pomagalima potrebnima za zaštitu zdravlja i sigurnosti njih i naših kupaca, jer to je u ovom trenutku naš najveći prioritet! Istovremeno, želimo naglasiti, da kupci uvijek mogu računati na nas. Nudimo im svakodnevnu podršku u poslovanju i njihov smo stabilan poslovni partner koji je svjestan na ozbiljnost situacije i zna se nositi u takvim slučajevima. U svakom trenutku nudimo savjete i pomoć. Vjerujemo da ćemo zajedničkim radom, zahvaljujući našoj fleksibilnosti, najveće prodajne mreže i učinkovite logistike, lakše prebroditi ove teške trenutke!

Imajte na umu da:

  • su vam prodajni predstavnici, prodavači i regionalni voditelji tvrtke Inter Cars dostupni putem e-maila i telefona,
  • kupcima je u svakom trenutku dostupan, trenutno najbolji Online Katalog na tržištu,
  • svi procesi se redovito izvršavaju,
  • isporuka robe se odvija redovito,
  • voditelji i blagajnice su opremljeni potrebnim sredstvima za dezinfekciju i sigurnost.

Korištenjem Online Kataloga znatno ograničavamo rizik od zaraze koronavirusom, a narudžbe kupaca će se izvršiti na najbrži mogući način. S naše strane, molimo vas da odgovorno naručujete i kupujete robu, kako bi se što više smanjio broj povrata, a time i opasnost od rizika koji proizlazi iz prijenosa robe između kupaca, naših poslovnica i centralnog skladišta.

Ako se u izuzetnim situacijama kupac odluči na osobni posjet poslovnici, molimo vas da obavezno poduzmete sve sigurnosne mjere zaštite od koronavirusa.

Inter Cars preporučuje sljedeće:Želimo vam što više zdravlja i staloženosti u nadolazećem periodu.

Vaš Inter Cars