Datum objave: 2017-01-28

MANN FILTER

Naša tvrtka započela je s radom 1974. godine na temelju licenciranog ugovora s jednim od najpoznatijih europskih proizvođača filtera MANN+HUMMEL iz Njemačke.

Do 2005. godine nosi naziv UNIVO FILTER d.d. Tešanj po istoimenom brendu. Od 2005. godine postaje članica MANN+HUMMEL grupacije i dobiva naziv MANN+HUMMEL BA d.d. Tešanj. Naš proizvodni asortiman čine filteri i elementi filtera za pročišćavanje zraka, ulja i goriva za automobile, kamione, autobuse, poljoprivredne i građevinske strojeve. Prodajni asortiman čine filteri i elementi filtera za pročišćavanje zraka, kabine, ulja i goriva.
Prodaja se odvija putem naših distributera, a naši proizvodi se plasiraju pod dva brenda, a to su MANN-FILTER i UNICO FILTER. MANN-FILTER je premium brend u tvrtki i namijenjen je za svjetsko tržište. U svom asortimanu sadrži preko 4000 različitih tipova filtera ulja, goriva, kabine, zraka i dr.
MANN-FILTER proizvodi se izrađuju u skladu sa svim važećim propisima i standardima vezanima za autoindustriju, kvalitetu i zaštitu okoliša.