KNECHT

MAHLE je vodeći međunarodni razvojni partner i dobavljač za automobilsku industriju kao i pionir za mobilnost u budućnosti.

Portfelj proizvoda tvrtke rješava sve ključne probleme koji se odnose na pogonski sklop i tehnologiju klima uređaja – kako za motore s unutarnjim izgaranjem tako i za one na e-mobilnost. 2017. godine grupa je ostvarila prodaju od oko 12,8 mlrd. eura, s oko 78.000 zaposlenih i zastupljena na 170 proizvodne lokacije.

MAHLE Aftermarket, poslovna jedinica specijalizirana na rezervne dijelove, koristi stručnost iz serijske proizvodnje originalnih dijelova iz njihove palete proizvoda za aftermarket tržišta, opskrbljuje prodaju, radionice i partnere za popravak motora s dijelovima OE kvalitete koje proizvodi MAHLE odjel za servisna rješenja kao i sveobuhvatne usluge i prilagođene programe edukacije. Puni opseg ove ekspertize se nalazi u markama MAHLE ORIGINAL, BEHR, CLEVITE, IZUMI, KNECHT FILTER i METAL LEVE.

MAHLE Aftermarket je zastupljen na 25 lokacija i ostalih prodajnih ureda širom svijeta s oko 1.600 zaposlenika. 2017. poslovna jedinica je postigla globalnu prodaju od ukupno 956 milijuna eura.

Više o proizvodima tvrtke MAHLE pogledajte na:www.mahle-aftermarket.com