ELRING

Elring je specijalist i kompetentan partner za rezervne dijelove koji nudi visokokvalitetne brtve, komplete brtvi i servisne dijelove kvalitetne originalne opreme.

Za stručne popravke motora, mjenjača, sustava ispušnih plinova i pomoćnih agregata. Poslovni partneri, servisne radionice i njihovi kupci s time uvijek imaju dobra iskustva. Uspješnost na slobodnom tržištu rezervnih dijelova temelji se na moći inovacije i kompetenciji u području proizvodnje originalne opreme. Međunarodno poznata marka „Elring – Das Original” pripada tvrtki ElringKlinger AG, koja je, kao traženi razvojni partner, tehnološki predvodnik i serijski dobavljač za gotovo sve proizvođace automobila, aktivna diljem svijeta. Potpuni Elringov program rezervnih dijelova za osobna i gospodarska vozila neprestano se aktualizira i proširuje te je tako točno prilagođen potrebama tržišta.
Svojim kupcima iz trgovačke mreže i servisnih radionica Elring pruža opsežnu podršku: katalozima rezervnih dijelova prilagođenima praksi, tehničkom dokumentacijom, mjesečnim newsletterom i aktivnom prodajnom podrškom. Profesionalnim osposobljavanjima u skladu sa zahtjevima prakse Elring pruža još više usluga, znanja i iskustva kao i sigurnosti u pogledu optimalnog brtvljenja.

Više o proizvodima tvrtke Elring pogledajte na: www.elring.com