Datum objave: 2024-01-17

Najuspješnija sezona za Matiju Podhraškog do sada

S brojem nastupa, reportaža i obujmom posla u vlastitom servisu te, po novom, suradnja s platformom Motointegrator, 2023. je bila impsresivna za našeg najpoznatijeg moto stunt vozača.

Od nastupa u Sarajevu, na otvaranju logističkog centra Inter Carsa BiH gdje je bila vrhunska atmosfera i organizacija, do nastupa u Hrvatskoj i Sloveniji teško je izdvojiti neki. No, Matija je izdvojio i pohvalio Night Strike Drift u Krškom - noćna drift utrka uz styling show. Ono što je vrlo izgledno je da će u ovoj 2024. doći i do nove suradnje, odnosno, promjene motora.


Uz sve te nastupe, kojih je vikendom znalo biti po dva, a počeli su i angažmani tijekom tjedna, Matija je pokrenuo i MotoXtreme Service & Shop trgovinu s moto opremom, dijelovima te servisom za motore. Uz to, sklopljen je ugovor s Yamahom čime je postao njihov zastupnik te ovlašteni servis za motore.


Kao šlag na toru izdvaja se reportaža Dnevnika Nove TV u kojoj je prikazana Matijina karijera, od Hollywooda do akrobatske vožnje. Podsjećamo, prošle godine je u kinima prikazivan film Plaćenici 4 gdje je i Matija imao svoju kaskadersku ulogu uz Sylvestera Stallonea, Jasona Stathama, 50 Cent i drugih. Navedeni reportaža imala je više od 1.400.000 prikazivanja na društvenim mrežama.



Nakon ovako uspješne godine, teško je samo i zamišljati što nas očekuje od Matije u narednim periodima!