Datum objave: 2019-12-04

Uskoro stiže Inter Cars kalendar za 2020.!

Inter Cars kalendar jedan je od najiščekivanijih tiskanih materijala u automoto branši ove godine. Svake godine naš kalendar budi mnoštvo emocija i očarava sjajnim kadrovima i atraktivnim modelima. Ista nas stvar očekuje i ove godine. Službeni Inter Cars kalendar uskoro će biti dostupan svima vama!

“Razgovori s kupcima te povećana osjetljivost i zanimanje tvrtke za prirodu i ekologiju inspirirali su me da, s jedne strane, stavim naglasak na tehnološke i industrijske teme, dok sam s druge strane želio naglasiti važnost odnosa čovjeka s prirodom. Zbog toga duboko vjerujem da će svatko od vas pronaći svoju najdražu stranicu ovog projekta”, izjavio je Voyo Bakiewicz, glavni autor Inter Cars kalendara.  

Bakiewicz godinama objavljuje svoj rad na naslovnicama brojnih časopisa i reklamnih kampanja. Izrađivao je između ostaloga i naslovnice nekih lifestyle (Viva, Gala), kao i muških magazina (Playboy, Maxim) te je sudjelovao u kampanjama nekih od najvećih svjetskih televizijskih produkcija (Dancing With The Stars). Tvorac je također i brojnih sesija za brendove iz automoto svijeta (Seat, Orlen) i mnoštvo drugih.

Izabran je u krug majstora crno-bijele fotografije od strane urednika Maxim Germany uz velikane kao što su Herb Ritts, Robertt Voltaire i Andreas Bitesnich.

Uskoro će će kalendar biti i službeno predstavljen, nakon čega će započeti njegova distribucija prema svim Inter Cars partnerima. Ovogodišnji suradnici kalendara su Q Service Castrol, Grupa ZF, TRW, Contitech, FEBI, Meyle, SKF, NGK, Castrol i Comma.

Ovogodišnje izdanje bit će tiskano u 45 000 primjeraka i ubrzo će biti dostupan svim partnerima Inter Cars grupe.