Datum objave: 2019-11-29

IC katalog - realno stanje zaliha

IC Katalog našim kupcima omogućuje brz i potpun pristup robi koju možemo isporučiti, a za svaki artikl navedeni su cijena i dostupnost.

Stanje artikala se vidi u stvarnom vremenu na svim lokacijama u našem logističkom lancu - poslovnice, regionalna skladišta u Hrvatskoj i Poljskoj. Podaci u IC katalogu su uvijek ažurni i našim kupcima pružaju sigurnost da će ono što vide i naruče biti dostavljeno u najbržem mogućem vremenskom periodu.

Svaka narudžba prolazi proces verifikacije koji daje povratnu informaciju kupcu, je li njegova narudžba zaprimljena ili ne, te ako narudžba nije zaprimljena, kupcu se objašnjava zašto, te ga se vodi korak, po korak, kako bi narudžba prošla.


Na donjim fotografijama ćemo Vam prikazati kako vidjeti realno stanje zaliha na primjeru artikla KYB339763 prednjeg amortizera. 1. Odaberite traženi artikl koji ste pronašli pomoću IC katalog tražilice. U ovom slučaju to je artikl KYB339763 - prednji amortizer.2. Nakon pronalaska traženog artikla, kliknite na njega, nakon čega će se otvoriti novi izbornik sa svim specifikacijama artikla. Na desnom djelu ekrana bit će vidljiva stavka "Ostale poslovnice". 3. Pritiskom na stavku "Ostale poslovnice" otvorit će se dodatni prozorčić u kojem će biti prikazano stanje zaliha, vrijeme dostave i krajnji rok za narudžbu traženog artikla za Vašu matičnu poslovnicu. Osim Vaše matične poslovnice bit će Vam prikazano i stanje ostalih poslovnica u HR, kao i stanje zaliha na centralnim skladištima u Poljskoj.

Za više informacija kontaktirajte svoju matičnu poslovnicu ili svog prodajnog predstanika.