Datum objave: 2014-08-14

SONIC

SONIC EQUIPMENT, u svom sadašnjem obliku, osnovana je 2004. godine. Korijeni SONIC-a putuju gotovo 50 godina unazad. Od dvaju očeva koji su svojim sinovima prenijeli znanje o ručnom alatu i opremi, desetljećima smo usavršavali naš zanat.

SONIC se od svog osnutka sada proteže diljem svjetskog tržišta, koje je zastupljeno u 62 zemlje.
SONIC je svijetu 2011. godine predstavio Sonic Foam System (SFS). Njegova misija je: stvoriti najorganiziraniji i najučinkovitiji način za pohranu ručnih alata. Rezultat su bili revolucionarni sustavi za pohranu koji donose neusporedivu brzinu i vrijednost na radno mjesto. SFS sada koriste proizvođači automobila, zrakoplovne industrije, progresivna prodajna mjesta i mnogi drugi korisnici diljem svijeta.

Partnerstvo s Volkswagen Automotive Groupom (VAG) započelo je 2014. godine. Nakon godina testiranja i izgradnje odnosa, VAG i SONIC formirali su povijesno partnerstvo. SONIC nudi ručne i specijalne alate novim Volkswagenovim tehničarima diljem svijeta, uključujući opremu za alate za nove Volkswagen servise u Njemačkoj te sestrinsku tvrtku Volkswagen North America. Sonic ručni i ostali alati također se nalaze u Volkswagen i Audi centrima za obuku diljem svijeta.