Dostavljač/ skladištar (m/ž) - Vodnjan

Dostavljač / skladištar (m/ž)

Mjesto rada: Vodnjan
Vrsta zaposlenja: Stalni radni odnos
Objavljeno: 29.05.2019

Želite li postati dio uspješnog tima vodećeg hrvatskog distributera autodijelova, alata i servisne opreme, za našu poslovnicu u Vodnjanu tražimo djelatnike za rad na poziciji:

Dostavljač / skladištar (m/ž)

Uvjeti:

 • minimalno SSS i 1 godinu radnog iskustva na poziciji za koju se prijavljujete
 • važeća vozačka dozvola B kategorije
 • poznavanje i aktivno korištenje MS Office aplikacija
 • poželjno je pasivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu
 • izražene organizacijske i komunikacijske vještine
 • sklonost timskom radu, sistematičnost, samostalnost i odgovornost u obavljanju radnih zadataka, orijentiranost na rezultate s visoko razvijenom poslovnom etikom, spremnost na stalno usavršavanje profesionalnih znanja i vještina

Što nudimo:

 • nakon probnog rada Ugovor o radu na neodređeno vrijeme
 • stimulativnu plaću prema mjerljivim rezultatima prodaje
 • plaćene troškove prijevoza
 • mogućnost napredovanja
 • rad u internacionalnoj kompaniji

Mjesto rada: Vodnjan

Trajanje natječaja i rok prijave: od dana objave,  a najkasnije do 15.06.2019.

Ukoliko ste spremni na izazov i dinamičan rad u prodaji autodijelova, alata i servisne opreme, te zadovoljavate navedene uvjete, molimo Vas da svoje prijave, koje trebaju sadržavati životopis, pošaljete na e-mail adresu ecerkovnik@intercars.eu.

Popuniti obrazac

Ime

Prezime

Telefon

E-mail

Dodati CV (PDF) *

Opis problema

Informacija o privatnosti

Voditelj obrade je Inter Cars d.o.o., OIB: 46564276045 s uredom registriranim na Krapinska 37, 10290 Zaprešić tel. +385 1 349 22 04 (voditelj obrade).  
Voditelj obrade je imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka, dostupnog na e-mail adresi: gdpr.hr@intercars.eu

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno i zahtijeva se radi procesa zapošljavanja. Ako nam ne dostavite gore navedene osobne podatke, nećete moći sudjelovati u procesu zapošljavanja. Vaši se osobni podaci obrađuju u svrhu zapošljavanja, na osnovu legitimnog interesa voditelja obrade. 

Vaši osobni podaci bit će pohranjeni, a brisani nakon završetka procesa zapošljavanja.

Vaši osobni podaci mogu se pohraniti i obrađivati u bilo kojoj zemlji u kojoj posjedujemo ustanove ili pružatelje usluga, što može dovesti do primjene pravila zaštite podataka različitih od onih u Hrvatskoj. Odgovarajuće ugovorne i druge mjere za zaštitu osobnih podataka postoje kako bi pružale zaštitu pri prenošenju podataka na naše podružnice ili treće strane u drugim zemljama.

Imate pravo tražiti pristup vašim osobnim podacima, ispravljanje ili brisanje osobnih podataka, kao i ograničenje obrade. U mjeri u kojoj se Vaši osobni podaci obrađuju u svrhu rukovanja Vašim korisničkim računom i izvršavanjem ugovora o prodaji, imate pravo na prijenos Vaših osobnih podataka. Također, imate pravo prigovoriti obradi Vaših osobnih podataka obrađenih temeljem legitimnog interesa, kao i obrade Vaših osobnih podataka u marketinške svrhe. Ako želite ostvariti svoja prava iznad ili imate pitanja u vezi s obradom Vaših osobnih podataka, molimo da nas kontaktirate putem e-maila: gdpr.hr@intercars.eu

Nadalje, imate pravo podnijeti žalbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Selska cesta 136, 10 000 Zagreb.

* Obavezno popuniti polja