Datum objave: 2022-05-12

WRC Croatia Rally 2022 - bili smo i ove godine

I ove godine smo smo prisustvovali na jednom od najvažnijih svjetskih autmoto natjecanja, koje ne propušta nijedan istinski zaljubljenik u oktanske spektakle. Riječ je o WRC Croatia Rallyju 2022, na kojem nas je ugostio naš dobavljač i dugogodišnji partner Orbico d.o.o. Osjećaj i doživljaj ovog nezaboravnog eventa, prepunog adrenalina proživjeli smo u jednom dahu. Kako je sve to izgledalo, saznati možete iz prve ruke, iz teksta u nastavku.

S cjelodnevnim druženjem  započeli smo u petak 22. travnja okupljanjem u lobbyu Canopy hotela Hilton. Nakon pića dobrodošlice krenuli smo na prvi stage WRC Rally-a na lokaciji Pećurkovo brdo-Mrežnički Novaki, po dolasku smo se smjestili u FAN zonu te odgledali prvih 10-ak vozača, uz kišu, sklisku cestu i proklizavanje automobila doživljaj je bio nezaboravan.Po završetku brzinca uputili smo se prema service-parku na Velesajmu, gdje smo obišli Hyundai Motors Hospitality centar, posjetili service point i posjet zaokružili ručkom, spremni za sljedeći stage koji se održavao u mjestu Krašić-Vrškovac.

Uz lagano planinarenje, i pogled na predivne pejzaže Krašića, stigli smo na naše odredište kako bismo još jednom pogledali trenutno najbolje vozače u WRC-u. Vrijeme nas je odlično poslužilo pa smo  uz sunčan dan imali odličan pogled na dinamičan zavoj  i samu utrku.

Nakon završetka utrke za taj dan, uputili smo se prema našem autobusu i krenuli prema početnom mjestu okupljanja, gdje smo nakon uzbudljivog dana prokomentirali iskustva i još jednom zahvalili našem partneru na pozivu i  druženju koje ćemo svakako ponoviti.