Datum objave: 2021-01-28

TRW kočione čeljusti

TRW dizajnira i proizvodi kompletne OE kočione sustave za proizvođače vozila već gotovo čitavo stoljeće. Dizajniramo, izrađujemo i testiramo sve sami, pa tako možemo jamčiti da svi TRW True Originals dijelovi kočnica imaju napredne standarde kvalitete, pouzdanost i sigurnost.

objava-trw.png
TRW_PC_J11151-1757_Calipers_A4_Fact_Sheet_CMYK_202009_HR-01.jpg
TRW_PC_J11151-1757_Calipers_A4_Fact_Sheet_CMYK_202009_HR-02.jpg

TRW je jedini IAM proizvođač kočnica koji razvija vlastito testiranje hardvera i softvera prihvaćeno od OE proizvođača. Također u TRW-u testiraju proizvode na cesti, uključujući Alpine testiranja, kao i testiranja visokih performansi i brdsku vožnju.

Izvorne performanse po nižoj cijeni:

• Reparacija podržava razumnu cijenu za manje volumenske dijelove na tržištu,

• Nove i reparirane čeljusti nude jamstvo od 3 godine ili 100.000 km,

• Naš održivi lanac opskrbe za starenje dijelova pomaže vam izbjeći zastarijevanje,

• Reparacija koristi samo dio energije i CO2 potreban za izradu potpuno novih čeljusti - ušteda preko 1.500 tona CO2 godišnje.


Kao globalno prepoznati stručnjaci za kočnice, pružamo izuzetnu pokrivenost tržišta, lakšu ugradnju i vrhunske inovacije u sigurnosti i izvedbi kočenja izravno iz tvornice.

Kad uklapate TRW True Originals, ne pružate samo veliku vrijednost, već osiguravate da i sigurnosni sustavi vozila vaših kupaca uvijek nude najbolje performanse na cesti.

Mi smo jedini proizvođač IAM kočenja koji razvija interno testiranje hardvera i softvera koje su prihvatili OE proizvođaći. Također testiramo proizvode na cesti, uključujući alpske testove, testove visokih performansi te kočenje na brdskim nizbrdicama.

S TRW True Originals kočionim čeljustima možete biti sigurni da će vaši kupci biti zadovoljni dajući im odličnu vrijednost i uslugu koristeći premium proizvode, proizvedene od strane svjetskog stručnjaka za kočenje.

Kompletnu ponudu TRW dijelova možete pronaći na našem IC katalogu: oxAuth - Login (intercars.eu).