Datum objave: 2022-07-22

Top 5 benefita Motointegrator platforme

Motointegrator platforma osim usluge pretraživanja servisa nudi mogućnost povezivanja vozača i mehaničara. Zahvaljujući njoj svatko može popraviti svoj automobil brzo i jednostavno

1 Najveća tražilica autoservisa u Hrvatskoj

Na Motointegrator platformi registrirano je više od 1 200 autoservisa diljem Hrvatske. Stoga ona za vozače predstavlja alat koji je teško ignorirati tijekom traženja autoservisa. Registriranjem na platformu omogućujete potencijalnim klijentima da lakše pronađu vašu radionicu i smanjujete šansu da će joj promaknuti usluge koje nudite.

2 Kalendar online posjeta

Motointegrator omogućuje rezerviranje online posjeta, što značajno štedi vrijeme, kako vozača, tako i mehaničara. Funkcija rezerviranja online termina za servis vozila bez potrebe za telefonskim razgovorom, predstavlja odlično rješenje za klijenta, koji nakon obavljene usluge može napistati recenziju o vlasstitiom zadovoljstvu izvršenja određene usluge.

3 Široka baza korisnih savjeta

Motointegrator sadrži opsežnu bazu znanja. Zahvaljujući brojnim priručnicima i uputama, mehaničari i vlasnici autoservisa mogu naučiti kako koristiti platformu i kako u potpunosti iskoristiti njezine mogućnosti za promicanje svog poslovanja. Mehaničari i vlasnici autoservisa zahvaljujući brojnim uputstvima koje dobivaju putem naših kanala, mogu saznati kako koristiti platformu i u potpunosti iskoristiti njene mogućnosti za promoviranje svog poslovanja.

4 Promocija servisiranja ili popravaka vozila

Jedna od funkcionalnosti Motointegrator platforme je odjeljak za promocije. Autoservis može objaviti posebne online ponude za određene usluge potičući vozače da posjete njegovu radionicu. O kakvim je ponudama točno riječ? Vozačima se može ponuditi npr., dijagnostika automobila, izmjena guma ili zamjena ulja u mjenjaču po atraktivnim cijenama.

5 Online knjiga servisa

Knjiga servisa na Motointegrator platformi mehaničaru omogućuje da ima bolji uvid u povijest popravaka i servisnih radnji koje su izvršene na vozilu. Osim toga, autoservis u nju može upisati što je još potrebno odraditi na vozilu u nadolazećem periodu.