Datum objave: 2022-07-22

Top 5 benefita Motointegrator platforme

Motointegrator platforma osim usluge pretraživanja servisa nudi mogućnost povezivanja vozača i mehaničara. Zahvaljujući njoj svatko može popraviti svoj automobil brzo i jednostavno

1 Najveća tražilica autoservisa u Hrvatskoj

Na Motointegrator platformi registrirano je više od 1 200 autoservisa diljem Hrvatske. Stoga ona za vozače predstavlja alat koji je teško ignorirati tijekom traženja autoservisa. Registriranjem na platformu omogućujete potencijalnim klijentima da lakše pronađu vašu radionicu i smanjujete šansu da će joj promaknuti usluge koje nudite.

2 Kalendar online posjeta

Motointegrator omogućuje rezerviranje online posjeta, što značajno štedi vrijeme, kako vozača, tako i mehaničara. Funkcija rezerviranja online termina za servis vozila bez potrebe za telefonskim razgovorom, predstavlja odlično rješenje za klijenta, koji nakon obavljene usluge može napistati recenziju o vlasstitiom zadovoljstvu izvršenja određene usluge.

3 Široka baza korisnih savjeta

Motointegrator sadrži opsežnu bazu znanja. Zahvaljujući brojnim priručnicima i uputama, mehaničari i vlasnici autoservisa mogu naučiti kako koristiti platformu i kako u potpunosti iskoristiti njezine mogućnosti za promicanje svog poslovanja. Mehaničari i vlasnici autoservisa zahvaljujući brojnim uputstvima koje dobivaju putem naših kanala, mogu saznati kako koristiti platformu i u potpunosti iskoristiti njene mogućnosti za promoviranje svog poslovanja.

4 Promocija servisiranja ili popravaka vozila

Jedna od funkcionalnosti Motointegrator platforme je odjeljak za promocije. Autoservis može objaviti posebne online ponude za određene usluge potičući vozače da posjete njegovu radionicu. O kakvim je ponudama točno riječ? Vozačima se može ponuditi npr., dijagnostika automobila, izmjena guma ili zamjena ulja u mjenjaču po atraktivnim cijenama.

5 Online knjiga servisa

Knjiga servisa na Motointegrator platformi mehaničaru omogućuje da ima bolji uvid u povijest popravaka i servisnih radnji koje su izvršene na vozilu. Osim toga, autoservis u nju može upisati što je još potrebno odraditi na vozilu u nadolazećem periodu.

Povezani članci

Rješenja za popravke vodećeg proizvođača na tržištu

Rješenja za popravke vodećeg proizvođača na tržištu

Inter Cars pokreće nove cloud motore

Inter Cars pokreće nove cloud motore

Talijan osvojio 8. Inter Cars Učku uz novi rekord staze, dok je Marino Poropat završio treći

Talijan osvojio 8. Inter Cars Učku uz novi rekord staze, dok je Marino Poropat završio treći

Inter Cars u Deloitteovom odabranom društvu

Inter Cars u Deloitteovom odabranom društvu