Datum objave: 2021-01-04

Stari IC Web katalog više ne radi!

Dragi partneri,

obavještavamo vas da je s 31.12. u potpunosti s radom prestao stari IC web katalog, a u funkciji je naš novi IC katalog. Više informacija možete pronaći u nastavku:

webkat2021.jpg
prelazak_na_novi_ICC.png

IC katalog je program koji služi za pretraživanje i naručivanje dijelova za osobna i teretna vozila te motocikle. Zahvaljujući njemu, koristeći broj šasije (VIN broj), jednostavno ćete pronaći dijelove za svako vozilo. Program također omogućuje brzu procjenu popravka i određuje njegov iznos.

Najveća prednost programa je mogućnost naručivanja dijelova s bilo kojeg mjesta na svijetu, u bilo koje doba dana i noći. Zahvaljujući njemu bez napuštanja doma možete, bez izlaganja sebe ili drugih opasnostima koje predstavlja širenje koronavirusa, i dalje voditi svoj autoservis i nuditi svoje usluge klijentima, s garancijom da će vam dijelovi koje ste naručili stići na vrijeme. Izvršenje narudžbe bit će znatno brže nego uobičajenim načinom, tj. posjetom poslovnici.

IC katalog nudi čitav niz dodatnih vrijednosti, stoga zahvaljujući njemu možete:

  • podići efikasnost vašeg autoservisa. Možete izvršiti procjenu dijelova kupljenih u Inter Carsu, postaviti početno vrijeme popravka i kreirati kompleksne preglede za vaše kupce,
  • pretraživati dijelove pomoću broja šasije, a sam broj skenirati na potvrdi o registraciji. Sustav će vam prikazati razgranato drvo s grupama artikala za određeno vozilo, koje ćete moći pohraniti u rubriku najdraži proizvodi, a Katalog će sam pohraniti povijest pretraživanja,
  • dijelove također možete pronaći pomoću marke vozila i liste podgrupa. Dijelove također možete pretraživati prema nazivu, po sistemu rječnika. Što to znači? Riječ je o pretraživanju pomoću namjenskog rječnika, u kojem redoslijed upisane fraze, kao i njena dužina, nemaju značenje,
  • dijelove možete pronaći pomoću šifre proizvođača ili koristeći Inter Cars šifru, koji se u većini slučajeva podudara s onom proizvođača. Program osim toga sadrži mnoštvo dodatnih filtera koji olakšavaju odabir proizvoda prema statusu (novo, posebna ponuda, itd.) ili putem grupa proizvoda,
  • u svakom trenutku imate mogućnost brzog pristupa svim dokumentima i nerealiziranim narudžbama, a račune možete izvesti i spremiti kao .txt. dokument.


IC katalogje namijenjen za osobna računala, laptope i tablete, što znatno povećava ugodnost prilikom rada.

Tražilica vam omogućuje odabir dijelova i guma pomoću čitavog niza kriterija. U slučaju guma to može biti visina, promjer ili profil gume. Modul „Procjena“ koji program sadrži omogućuje kreiranje složenih procjena za kupce zajedno s vremenom popravka i odgovarajućim dijelovima. Zahvaljujući logički razvijenim grafičkim elementima, korištenje kataloga je jednostavno i intuitivno.

Ukoliko se još niste registrirali na naš IC katalog to možete učiniti putem sljedećeg LINK-a, ili na način da kontaktirate svoju najbližu Inter Cars poslovnicu, odnosno prodajnog predstavnika.