Datum objave: 2022-06-10

Službeno otvorenje Inter Cars poslovnice u Koprivnici

S današnjim danom 10.6.2022. službeno je otvorena poslovnica u Koprivnici na novoj lokaciji. Više u nastavku...

"Na staroj lokaciji smo poslovali šest i pol godina, na površni od 530 m2, no s vremenom je došlo do prezasićenja skladišta, odnosno prenatrpanosti i stoga smo morali pronaći veći prostor, koji će odgovarati našim potrebama poslovanja i u kojem  ćemo  moći normalno funkcionirati",  riječi su g. Karla Babića, voditelja poslovnice Inter Cars Koprivnica.

Auto Logistika kao dugogodišnji partner tvrtke Inter Cars donijela je odluku o gradnji vlastitog prostora, veličine 1250 m2 . Tom građevinom smo dobili dugoročno rješenje skladištenja autodijelova i ostale robe koja se nalazi u asortimanu tvrtke Inter Cars.

Nova lokacija poslovnice Inter Cars Koprivnica se nalazi na adresi Radnička Cesta 19.  Samo skladište prostire se na 850 m2 na tri etaže ukupne visine 8 metara popratnim voznim parkom za isporuku robe Inter Cars klijentima."Kao što sam ranije naveo, novi prostor poslovnice Inter Cars Koprivnica zalog je za svjetlu budućnost, kako Inter Cars zaposlenika, tako i naših klijenata, koje svakodnevno opskrbljujemo robom na području Koprivnice i šire", zaključio je g. Babić.

Podsjećamo sve cijene partnere da je nova adresa poslovnice Inter Cars Koprivnica - Radnička cesta 19, Koprivnica.