Datum objave: 2021-11-25

Recenzije na Motointegrator platformi - zašto su to toliko važne?

Na Motointegrator.com platformi - jedinstvenoj tražilici za autoservise i automobilske usluge, možete pronaći isključivo autoservise koji pružaju visokokvalitetne usluge. Kako se izdvojiti od ostalih mehaničara i privući nove kupce? Između ostalog i stjecanjem pozitivnih recenzija!

Kako stvar funkcionira?

Širok pristup internetu čini razmjenu informacija među korisnicima iznimno jednostavnom. Internet korisnici sve su spremniji podijeliti svoja mišljenja o proizvodima ili uslugama, uključujući i automehaničare.

Povratne informacije zadovoljnih kupaca učinit će Vašu autoservis vjerodostojnijim i privlačnijim novom kupcu. Svakako, puno zadovoljnih kupaca svakodnevno napušta vaš autoservis.

Potaknite ih da ostave svoje povratne informacije i mišljenja na Motointegrator.com!

Zašto se isplati?

- veća je vjerojatnost da će kupci rezervirati posjet autoservisu koju su ocijenili drugi vozači;

- Vaš autoservis je pouzdaniji u očima kupaca;

- ponuda radionice s mišljenjima klijenata vidljiviji je na internetu;

- isključivo stvarne recenzije kupaca;

- imate 5 dana da odgovorite na recenzije kupca.


Ne brinite ako se u mnoštvu dobrih mišljenja pojavi jedno negativno. U roku od 5 dana od objave recenzije kupca imate mogućnost dodati svoj komentar.

Način na koji odgovarate može ići u vašu korist. Ne tretirajte neugodne povratne informacije kao lošu stvar, već samo priliku da pokažete drugim klijentima da želite riješiti slučaj, a ne izbjegavati teške teme. Vaš odgovor će često biti važniji od same recenzije kupca.

Vodite računa o svom poslovanju na internetu - potaknite kupce da ostave povratne informacije na Motointegrator.com!