Datum objave: 2022-11-22

Odleti u New York i doživi nezaboravno iskustvo

New York, ili poznatiji pod sinonimom "grad koji nikada ne spava" neizostavna je destinacija svih zaljubljenika u putovanja. Zanimljiva je činjenica da se u New Yorku priča čak 800 različitih jezika te da je upravo New York najtraženiji pojam prilikom pretraživanja na internetu, stoga ne čudi činjenica da ga godišnje posjeti više od 50 mil. turista. Times Square, Peta Avenija, Central Park… samo su neka od mjesta koja ćete baš vi posjetiti po završetku Božićne srećke!

Inter Cars vas ove godine vodi na jednu od najatraktivnijih destinacija na s one strane globusa. Riječ je ni manje ni više, nego o New Yorku, svjetskoj prijeslonici za koju kažu kako nikada ne spava...

Što očekivati od ovog atraktivnog putovanja?

- Maksimalna iskorištenost vremena na raspolaganju, dovoljno slobodnog vremena uz razgledavanje svih bitnih znamenitosti New Yorka.


- Program sadrži ” Filmsku turu ” u kojoj ćete moći otkriti svoje omiljene skrivene Hollywoodske lokacije.

- Detaljan obilazak svih najpoznatijih njujorških četvrti – osjetite doživljaj ove svjetske mega metropole, od strane osoba koja žive u New Yorku! 

- Razgledavanje svih lokacija prema programu uz pratitelja programa,

*Moguća tura po kazalištima na Broadwayu!

** Uključena rezervacija u najpoznatijem Speakeasy baru u gradu!

***Mogućnost bukiranja predstave na Broadwayu na licu mjesta, te neke od NBA utakmica ukoliko je sezona aktivna!
Želite doručkovati u Seinfeldovom dinneru i posjetiti Soup Nazija? Želite li vidjeti ulicu gdje je sniman Kum ili gdje živi Carrie Bradshaw? Želite doživjeti New York imigracije, New York prohibicije, moderni New York današnjice? Onda je ovo definitnvno program za vas. 

  • Sve o sudjelovanju u nagradnoj igri Inter Cars Božićna srećka 2022 kao i detalje o pravila i nagradama možete pronaći na našem 
VIP programu vjernosti, na poveznici: INTER CARS BOŽIĆNA SREĆKA 2022.

  • Kupuj srećke i možda upravo ti budeš sretnik kojeg će ovog Božića pod božićnim drvcem dočekati avionske karte za nezaboravan let u NEW YORK!

*Pravo sudjelovanja imaju svi veleprodajni Inter Cars kupci.

**Više detalja o ovoj promotivnoj ponudo provjerite sa svojim prodajnim predstavnikom ili u najbližoj Inter Cars poslovnici.