Datum objave: 2020-05-15

Obavijest o nagrađivanju - Velika Avantura 2020.

Kao što smo već ranije objavili na našoj službenoj web-stranici, zbog dosadašnje situacije s pandemijom COVID-19, došlo je do mnogih promjena koje su izravno utjecale i na našu kampanju pokrenutu početkom godine.

obavijest_o_VA_dodatne_informacije (1).jpg

Glavne nagrade u koje se ubrajaju putovanja na Mauricijus i odlazak na EURO 2020 su nažalost otkazane zbog trenutne globalne situacije.

Također s obzirom na navedene ekstremne okolnosti u kojima dio servisa nije radio i nije bio u mogućnosti prikupljati prijave, odlučili smo produžiti period prikupljanje prijava do kraja lipnja odnosno do 30.06.2020.

Bez obzira na otkazivanje putovanja, sama kampanja nije prekinuta i bit će preusmjerena na način za koji smatramo da će Vam u ovom trenutku najviše pomoći, a to je izdavanje financijskih odobrenja prema broju „prijava” u kampanji „Velika avantura”, odnosno umanjenje vaših obveza prema Inter Cars-u.

NAGRADE VELIKE AVANUTRE 2020.:

1. Glavna nagrada - financijska odobrenja podijeljene prema najvećem broju prijava nakon završetka kampanje na sljedeći način:

1. - 2. mjesto = 20.000 kn
3. - 6. mjesto = 15.000 kn
7. - 12. mjesto = 10.000 kn
13. - 20. mjesto = 5.000 kn

*  Aktualna rang-lista s rezultatima bit će vidljiva na našem IC web katalogu (prikaz statusne trake u tekstu niže).

2. Dodatno nagradno izvlačenje - pravo sudjelovanja imaju svi kupci koji su ostvarili minimalno 1 prijavu (ostvarenih 3.000 kn prometa bez PDV-a na proizvođačima uključenim u promotivnu ponudu), isključujući kupce kojima su podijeljene glavne nagrade.
  • Nagrada - financijsko odobrenje u iznosu 10.000 kn

Pravila kampanje:
  • Pravo sudjelovanja u promotivnoj ponudi imaju svi veleprodajni kupci (trgovačka društva i obrti) registirani u Republici Hrvatskoj,
  • Proizvođači uključeni u promotivnu ponudu: ATE, BOSCH, CASTROL, CONTITECH, ELRING, FEBI, FILTRON, KYB, NRF, OSRAM, VALEO, ZF,
  • Prijave za nagrade iz promotivne ponude ostvaruju se za svakih 3.000 kn bez PDV-a realizirane kupnje u bilo kojim grupama proizvoda gore navedenih proizvođača,
  • Službene objave dobitnika nagrada objavit ćemo najkasnije do 10.07.2020.Zahvaljujemo Vam na razumijevanju i želimo Vam puno zdravlja!