Datum objave: 2020-12-04

MOTOINTEGRATOR PREMIUM - Učinkovit mrežni marketing za vaš autoservis

Naš najvažniji cilj oduvijek je bio povezivanje autoservisa s vozačima i pružanje usluge i dodatnih vrijednosti na mnogim područjima. Autoservisima pružamo sveobuhvatan alat za učinkovit mrežni marketing, a vozačima sveobuhvatnu platformu koja im pruža podršku u upravljanju i servisiranju automobila.

MI premium standard ICKO 1920x1080px + baner 1310x380pxicko.jpg

Zbog toga smo se posljednjih mjeseci snažno usredotočili na poboljšanje Motointegratora na razini tehnoloških i vizualnih rješenja. Rezultat je brža i učinkovitija platforma s osvježenim grafičkim dizajnom i ponudom za automobilske usluge.

Također uvodimo novitet u obliku dvije vrste računa za autoservise: Motointegrator Premium i Standard.

Premium opcija je mogućnost korištenja svih (trenutnih i budućih) funkcija aplikacije, kao i njezina ponuda. Besplatno je dostupna svim autoservisima do kraja veljače 2021. godine. Nakon tog razdoblja, redovni kupci Inter Cars-a mogu računati na pristup ponudi uz određenu simboličnu naknadu.

Bez obzira koju opciju - Premium ili Standard – autoservis odabere, ne uvodimo nikakva ograničenja ili naknade povezane s brojem pregleda autoservisa ili telefonskim pozivima upućenim autoservisu putem Motointegratora.

Zašto se isplati koristiti Motointegrator.com?

Prilika je to za dosezanje velike skupine primatelja - gotovo 100 000 vozača mjesečno traži autoservis na Motointegrator.com.

Ovo nije kraj novosti koje Motointegrator priprema za autoservise i vozače. Uskoro ćete dobiti više informacija o njima!

Želite li se uvjeriti u prednosti i mogućnosti koje vam nudi nova Motointegrator platforma, posjetite nas na novoj MOTOINTEGRATORplatformi i uvjerite se i sami!