Datum objave: 2021-07-26

Motointegrator Premium – mjesto za pronalazak vaših novih klijenata!

Zahvaljujući Motointegrator platformi, Inter Cars pruža servisima sveobuhvatan alat za internetsku promociju i stjecanje novih kupaca. Koje su posebne prednosti PREMIUM opcije?

MI objava 26 07 2021.PNG

Što je Motointegrator?

S gledišta vozača, to je prvenstveno tražilica za autoservise i usluge popravaka. Motointegrator korisnicima vozila omogućuje lako traženje autoservisa na bilo kojem mjestu u Hrvatskoj i dogovaranje internetskog posjeta servisu. Nakon posjeta radionici možete procijeniti i kvalitetu usluga koje smo dobili.

S druge strane, autoservisima, registracija u Motointegrator daje moderan alat za promociju ponude, zahvaljujući kojem stječu nove kupce. Bilo koji autoservis može se pridružiti Motointegratoru! Potrebna je registracija. Više informacija na: https://motointegrator.com/hr/hr/premium.

Motointegrator Premium vam pruža najviše prednosti

U svojoj standardnoj ponudi Motointegrator nudi autoservisima mogućnost postavljanja osnovnih podataka o servisu na svoju platformu (naziv, adresa, telefonski broj), mišljenja kupaca o njoj, kao i mogućnost zakazivanja sastanka. U eri širokog pristupa internetu velika je pogodnost jer vlasnik autoservisa ne mora samostalno voditi web-stranicu i ne generira nikakve povezane troškove!

Međutim, ako vlasnik autoservisa želi još više promovirati svoje usluge, može koristiti opciju PREMIUM!

Zahvaljujući njoj, između ostalih može dobiti:
  • bolju vidljivost i pozicioniranje na web-stranici,
  • mogućnost dodavanja fotografija i potvrda,
  • priliku za dodavanje više informacija na web-stranici servisa,
  • priliku za sudjelovanje u promocija,
  • mogućnost objavljivanja cjenika usluga,
  • funkcionalnost dodavanja promocija za kupce,
  • pristup sponzoriranoj ponudi rezultata za još bolju vidljivost radionice u rezultatima pretraživanja.

Uz to, upotreba Motointegrator Premium platforme znači da se reklamni natpisi neće pojaviti na web-stranici servisa. Ukratko, zahvaljujući Motointegrator platformi, servisi imaju priliku biti vidljivi vozačima iz cijele Hrvatske koji aktivno traže visokokvalitetne servisne usluge!

Zauzvrat, opcija Motointegrator PREMIUM predstavlja cjelovit set alata koji će vam omogućiti da učinkovito promovirate ponudu automobilskih usluga na Internetu i učinkovito privučete nove kupce. To je vrlo jednostavno i korisno rješenje koje odgovara na rastuća očekivanja vozača!

Provjerite i uvjerite se i sami koje prednosti i dodatne mogućnosti vam nudi MOTOINTEGRATOR PREMIUM opcija.