Datum objave: 2019-10-24

Mitas proširuje svoju ponudu guma

Mitas se širi na segment motocikala cruisera s potpuno novim asortimanom CUSTOM FORCE. Novi asortiman bit će izložen na Mitas štandu u hali 9, izložbeni štand I73.

2D_Logo_small_CMYK (1).jpg
mitas-01.jpg
mitas-02.jpg
Mitas CUSTOM FORCE.JPG

Mitas će predstaviti potpuno nov asortiman guma za custom-cruiser motocikle nazvan: CUSTOM FORCE, na sajmu EICMA, koji će se održavati od 5. do 10. studenoga 2019. u Milanu u Italiji.

Mitas CUSTOM FORCE ima sva važna svojstva moto gume za custom-cruiser motocikle visokih performansi: izdržljivost, stabilnost, udobnost i privlačan dizajn. Ulazak u segment guma za custom-cruiser motocikle novo je poglavlje u putovanju tvrtke Mitas prema tome da postane proizvođač cjelovitog asortimana guma za motocikle.

Novi asortiman temeljito je testiran u najtežim mogućim uvjetima u SAD-u te u različitim zemljama dijelom Europe kako bi se osigurala najbolja izvedba.

Ksenija Bitenc, direktorica Mitasovog odjela za motociklističke gume, kaže: „Prvoklasni materijali zajedno sa robustnom karkasom omogućuje izvrsnu izvedbu vožnje pri različitim brzinama, u svim vremenskim uvjetima i na različitim cestovnim terenima. Posebna je pozornost posvećena fazi razvoja kako bi se osiguralo kočenje i rukovanje u mokrim uvjetima koje je najbolje u klasi.  Nijedan detalj nije prepušten slučaju kako bi se omogućilo potpuno zadovoljstvo vozača čak i na dugim putovanjima sa suvozačem i dodatnim opterećenjem. Privlačan dizajn uzorka gaznom sloja s elegantnim žljebovima u obliku je zmije u pokretu; fantastična nadopuna gume za prave vozače custom-cruiser motocikala.

Mitas CUSTOM FORCE bit će dostupan u prodaji od Q1 2020. u sljedećim dimenzijama:

Prednja
130/90-16 67H TL
100/90-19 57H TL
80/90-21 54H TL

Stražnja
170/80B15 77H TL
130/90B16 73H TL
150/80B16 77H TL

Kliknite na LINK i pogledajte kratak Mitas video o novim CUSTOM FORCE gumama.

Povezani članci

Završetak Velike avanture 2020. – dobitnici nagrada

Završetak Velike avanture 2020. – dobitnici nagrada

Sigurnost putnika u automobilu

Sigurnost putnika u automobilu

Teretna vozila i problemi s kojima se suočavaju za vrijeme COVID-19 pandemije

Teretna vozila i problemi s kojima se suočavaju za vrijeme COVID-19 pandemije

Inter Cars Osijek, pet godina kasnije

Inter Cars Osijek, pet godina kasnije