Datum objave: 2021-08-25

MANN FILTER slavi 70-ti rođendan!

Premium brand za filtraciju slavi 70-ti rođendan i s ponosom se osvrće na uspješnu povijest razvoja te s velikim samopouzdanjem trasira put ka obećavajućoj budućnosti.

MANN-FILTER_70-godišnjica

Kako je sve počelo?

Adolf Mann i dr. Erich Hummel osnovali su, kako su ga još tada zvali, "Filterwerk Mann+Hummel" davne 1941. godine u Ludwigsburgu. Danas, 80 godina kasnije, MANN+HUMMEL je izrastao u svjetskog lidera za filtraciju, zapošljavajući više od 21.000 ljudi na preko 80 lokacija i ukupne prodaje od 3,8 milijardi eura (2020. godine). MANN-FILTER je tu od samog početka i danas je globalno cijenjeni brend. 

MANN-FILTER: Nekad i sad

Prije 70 godina, 16. kolovoza 1951., MANN-FILTER je prvi put registriran kao zaštitni znak. Počeo je kao mali nacionalni brend u Ludwigsburgu, a vremenom  je stekao međunarodnu popularnost početkom 1960-ih. Danas je kao premium brend neosporna snaga u tehnologiji filtriranja za automobilski, komercijalni i industrijski sektor širom svijeta. Njihovi filteri kombiniraju cjelokupno znanje i iskustvo MANN+HUMMEL grupacije u sveobuhvatni portfelj proizvoda, te u 100% OE kvaliteti za aftermarket širom svijeta. 

"S ponosom se osvrćemo na vrlo uspješnu 70-godišnju povijest našeg premium brenda, koju nastavljamo pisati svaki dan", istakao je Simon Frick, potpredsjednik prodaje IAM Europa u MANN+HUMMEL-u. "Godišnjicu koristimo kao priliku da se zahvalimo našim kupcima širom svijeta na dugogodišnjoj vjernosti i uspješnoj saradnji. Ovaj razvoj ne bi bio moguć bez naših kupaca ”, dodaje Frick.

Kao jedan od rijetkih brendova u automobilskom aftermarketu, MANN-FILTER je sa svojom upečatljivom žuto-zelenom kombinacijom boja, tijekom godina uspio postati ikona s kultnim statusom. Već nekoliko godina uživa uspjeh i u motosportu. Žuto-zelena mamba je razlog uzbuđenja kod svoje sve veće baze obožavatelja.

Nagrađivani širom svijeta 

MANN-FILTER je veliki hit. To je zasigurno vidljivo i iz mnogobrojnih nagrada dodijeljenih širom svijeta. Ovo dodatno opravdava i činjenica da kupci samostalno biraju svoje favorite. „Naše brojne nagrade jasno pokazuju koliko naši kupci cijene MANN-FILTER. „Poput nagrade „Best Brand” od ETM Verlag u suradnji sa sajmom Automechanika, na svaku smo veoma ponosni i sretni“ – ističe Frick. “Dobiti ovu nagradu deseti put zaredom na našu 70-tu godišnjicu veliki je poklon i velika čast. Motivira nas da nastavimo razvijati inovativne proizvode za vozila i strojeve, nudeći sveobuhvatne pakete usluga."


Pogled u budućnost

„Sedam desetljeća uspješne povijesti i tradicije brenda također znači da snosimo veliku odgovornost za budućnost. Podrazumijeva se da želimo i ispuniti ovu obavezu. Kako bismo odgovorili na izazove koji su pred nama, razvijamo filtere sutrašnjice za vozila i strojeve današnjice. Na kraju, želimo i u budućnosti svojim klijentima dati isto obećanje: „ MANN-FILTER - Perfect parts. Perfect service."

Ponudu MANN-FILTER svih vrsta filtera možete pronaći na našem IC katalogu.