Datum objave: 2019-09-10

Izašao je novi IC Express magazin

Dragi čitatelji,

Pozivamo vas da pročitate najnovije izdanje IC Express magazina koje se tek pojavilo u poslovnicama, kod kupaca, te je dostupno i u online verziji na internet stranicama Inter Carsa. U njemu će autoserviseri, kao i vozači svakako pronaći ponešto za sebe.

magazin-43-f.jpg

U ovom broju, kao i uvijek, nismo mogli zaobići naše sponzorirane vozače i njihove sjajne uspjehe u dosadašnjem dijelu sezone, informacije o razvoju Inter Carsa u Hrvatskoj i globalno, te najzanimljivije događaje u posljednja tri mjeseca, kao i zanimljivosti i novosti s automobilskog tržišta.

Jedan od događaja koji su ovog ljeta bili u fokusu za Inter Cars u Hrvatskoj svakako su Inter Cars Moto Tour 2019, međunarodni događaj u organizaciji Inter Cars grupacije, preseljenje poslovnica IC Osijek i Vodnjan na nove, strateški zahvalnije lokacije te sudjelovanje Inter Carsa na 6. izdanju Inter Cars Učke kao glavnog sponzora eventa. Kada govorimo o Inter Cars grupaciji, u ovom ćete broju moći pronaći i zanimljivosti i događaje vezane za rad Inter Cars Bosne, kao i najbitnije događaje i promjene koje se odnose na sam vrh Inter Cars grupacije.

Osim brojnih novosti dobavljača, tehničke članke s korisnim savjetima i rješenjima, za vas smo pripremili i neke zanimljivosti koje se odnose na današnje trendove u automobilskom tržištu kao i smjer u kojem će se ono u budućnosti kretati. Dotakli smo se i rada QS mreže kao i velikog YCM finala održanog u Poljskoj.

Tema ovog broja svakako je novi IC web katalog, o kojem će više riječi biti u sljedećim brojevima IC Expressa. Riječ je o novom  katalogu s modernim dizajnom koji sadrži pretragu po broju šasije, integrirani Haynes Pro te intuitivnu pametnu tražilicu. Osim toga, novi se katalog odlikuje specijalnim pretragama po segmentima i kompletnim uvidom u vaš račun, a sve to s ciljem kako bi vam olakšao pretraživanje traženih dijelova.

Najnovije izdanje IC Expressa dostupno je u Inter Cars poslovnicama i vašim autoservisima te na linku: http://intercars.hr/hr/novosti/ic-express-magazin/ic-express-43/

Povezani članci

Evoron - turbo razvoj kućnog brenda

Evoron - turbo razvoj kućnog brenda

Završetak Velike avanture 2020. – dobitnici nagrada

Završetak Velike avanture 2020. – dobitnici nagrada

Neovisni aftermarket (IAM) pokazuje otpor Covid-19 pandemiji

Neovisni aftermarket (IAM) pokazuje otpor Covid-19 pandemiji

Web katalog – sigurna pomoć u vođenju servisa

Web katalog – sigurna pomoć u vođenju servisa