Datum objave: 2020-03-13

Inter Cars otvorio prvu poslovnicu u Srbiji

S dolaskom 2020. Inter Cars je krenuo u osvajanje novih tržišta. Već krajem 2019. tvrtka je otvorila svoju prvu poslovnicu u Srbiji i trenutno planira daljnje širenje na prostoru te države. To je već 17-ta država u kojoj posluje poljski distributer.

Prva Inter Cars  poslovnica u Srbiji otvorena je u gradu Niš. Kao što navode menadžeri odgovorni za razvoj tog projekta, to je tek početak nove etape automobilskog tržišta na Balkanu. Zahvaljujući srpskoj tvrtci, Inter Cars je ojačao svoj položaj u ovom dijelu kontinenta i dosljedno provodi svoju strategiju izgradnje prodajne mreže u Europi.

Tržište u Srbiji daje mnoge mogućnosti razvitka djelatnosti na tržištu zamjenskih dijelova. Procjenjuje se da u ovoj zemlji ima više od 1,5 milijuna osobnih automobila i više od 200 000 dostavnih vozila.

Poslovnica u Nišu na stanju ima nekoliko desetaka tisuća linija proizvoda. Proizvodi uskladišteni u ovoj poslovnici namijenjeni su za osobna i dostavna vozila.

U 2020. planirano je otvaranje novih poslovnica u Srbiji. Na kraju, Inter Cars želi postati jedan od vodećih distributera rezervnih dijelova u Nišu do kraja ove godine.