Datum objave: 2023-03-30

Inter Cars Norge - Poljski distributer kreće u osvajanje Skandinavije!

Inter Cars jača svoju tržišnu poziciju i razvija nove poslovne prilike. U siječnju 2023. karta zemalja u kojima je prisutan poljski distributer proširena je na novo tržište. Još jedna zemlja u kojoj će Inter Cars podržati mehaničare u razvoju njihovih autoservisa je Norveška.

Prva podružnica Inter Carsa u Norveškoj počela je s radom posljednjih dana siječnja u Skedsmokorsetu, na periferiji Osla. To je ujedno i prva podružnica distributera u Skandinaviji.

„Dosljedno provodimo svoju poslovnu strategiju i nastojimo jačati svoju poziciju na globalnoj razini. Pokretanje posla u Norveškoj još je jedan korak prema tom cilju. Planiramo prenijeti najbolje prakse koje smo prikupili na drugim tržištima i učinkovito ih implementirati na novo tlo. Osiguravamo najbolju dostupnost robe, podršku profesionalnog prodajnog tima, opsežan logistički sustav kroz nekoliko dnevnih ruta, kao i konkurentne cijene”, kaže Maciej Oleksowicz, predsjednik Uprave Inter Cars SA.

Norveška je 19. zemlja u kojoj Inter Cars ima svoje podružnice. Tvrtka je kao distributer dijelova broj 1 u srednjoj i istočnoj Europi!

„Od sada norveški kupci imaju pristup cjelokupnoj ponudi Inter Carsa iz lokalnog skladišta u Skedsmokorsetu, kao i iz središnjih skladišta, uključujući europski logistički i razvojni centar ILS u Zakroczymu s površinom od 65.000 m2! Za kupce u Norveškoj također nudimo mogućnost naručivanja putem Inter Cars e-Kataloga, zajedno s mogućnošću korištenja tehničkih podataka koje pruža Haynes-Pro. Najbolju, profesionalnu komercijalnu i logističku uslugu pruža Trollrental AS, Inter Cars partner u Norveškoj.” kaže Artur Prokopowicz, menadžer odgovoran za razvoj projekta, ključni stručnjak za izvoz i implementaciju u Inter Carsu.

Povezani članci

Oglašavanje vašeg autoservisa u 8 koraka

Oglašavanje vašeg autoservisa u 8 koraka

Young Car Mechanic i ove godine u Hrvatskoj

Young Car Mechanic i ove godine u Hrvatskoj

Grijač i puhala kabine

Grijač i puhala kabine

Bartosz Ostałowski – Guinnesov rekorder

Bartosz Ostałowski – Guinnesov rekorder