Datum objave: 2020-12-28

Inter Cars i Castrol nastavljaju suradnju u Europi!

Inter Cars grupacija nastavlja stratešku suradnju s proizvođačem ulja, tvrtkom Castrol. Početkom prosinca, predstavnici obaju tvrtki potpisali su dokument, kojim se učrvšćuje suradnja između dviju kompanija.

Inter Cars, najveći distributer rezervnih dijelova za osobna i komercijalna vozila u srednjoj i istočnoj Europi nastavlja suradnjus tvrtkom Castrol brendom, svjetskim liderom u proizvodnji ulja i maziva.

„Castrol ulja su vrlo važan dio našeg asortimana. Naša misija je osigurati našim kupcima proizvode najviše kvalitete i vrhunske klase i to u bilo kojem dijelu Europe. Suradnja s Castrol brendom daje nam mogućnost da realiziramo taj zadatak. Ova relacija je zasnovana na dugotrajnoj suradnji, povjerenju i ono što je najvažnije, na jako dobrim odnosima i uzajamnom poštovanju. Uvjeren sam da ćemo zajedno ostvariti zacrtane ciljeve , koji će imati pozitivne rezultate i za naše kupce“, rekao je Maciej Oleksowicz, predsjednik Upravnog odbora Inter Cars SA.

„Castrol je uvijek bio, kao i sada naš dugotrajni poslovni partner. Zajedno smo realizirali velik broj projekata na nacionalnom nivou. Potpisivanje novog ugovora dokazuje da naše aktivnosti donose različite benefite za naše kupce, što doprinosi i povećanju njihovog zadovoljstva. Duboko vjerujem da će suradnja u godinama koje dolaze donijeti još više prednosti za servise te da ćemo i mi zajedno rasti s njima“, dodao je Wojciech Twaróg, član Uprave Inter Cars SA.

Prema jačini potpisanog ugovora,suradnja dviju strana trebala bi se nastaviti i u državama srednje i istočne Europe, gdje Inter Cars grupacija posluje. Castrol, kao strateški dobavljač, će imati koristi od distribucije svih svojih proizvoda u Inter Cars distribucijskom sustavu, koji opskrbljuje preko 500 branši koje se nalaze u 17 različitih zemalja.

Inter Cars je naš vodeći logistički partner u velikom broju europskih zemalja. Naša dugotrajna suradnja ne uključuje samo distribuciju ulja i maziva. Castrol igra i aktivnu ulogu u različitim incijativama implementiranim od strane Inter Carsa. Shodno tome, realiziramo velik broj komunikacijskih i promotivnih aktivnosti te zajedno razvijamo određene projekte. Već dvije godine u Poljskoj gradimo lanac autoservisa pod zajedničkim imenom Q Service Castrol“, kazao je Leszek Radzikowski, direktor prodaje Castrol brenda u srednjoj i istočnoj Europi.

„Trenutno, najveći fokus Castrola je dostavljanje proizvoda vrhunske kvalitete kao i usluga servisima i vozačima automobila. Da bismo bili uspješni, moramo imati partnere koji razumiju potrebe kupaca i odgovaraju brzo, prilagođavajući svoj asortiman proizvoda promjenama na tržištu. Inter Cars se perfektno uklapa u ovu strategiju i zahvaljujući njima možemo razvijati zajedničke projekte vrlo uspješno širom europskog tržišta“, ističe Anna Wilczewska, marketing menadžerica za Europu.

Castrol je svjetski lider kada su u pitanju ulja i maziva. Strast za maksimalnim performansama kao i filozofija koja teži suradnji, omogućila je Castrolu da razvije široku lepezu ulja i maziva koji igraju važnu ulogu već gotovo više od 120 godina u više tehnoloških dostignuća na zemlji, u zraku, na moru i u svemiru.

Castrol je dio BP grupe i nudi rješenja za kupce iz motorizacije, proizvodne, pomorske i energetske industrije u preko 120 zemalja. Njihovi proizvodi prepoznati su širom svijeta zahvaljujući inovacijama i visokim performansama.