Datum objave: 2022-07-18

Inter Cars u Deloitteovom odabranom društvu

Best Managed Companies izvorni je plebiscit koji je 1993. godine uspostavio Deloitte Private iz Kanade. Njegova poljska verzija lansirana je 2022., s ciljem isticanja privatnih tvrtki koje postižu izvrsne rezultate zahvaljujući najboljim standardima upravljanja. Inter Cars naravno, nije mogao izostati u takvom odabranom društvu.

Tijekom gala svečanosti, održane 8. lipnja, predstavljeni su pobjednici prvog izdanja Best Managed Companies Poland 2022. Natjecanje konzultantske kuće Deloitte jedino je u svijetu koje na iznimno detaljan način promatra tvrtke i njihovu pedantnost, te provjerava njihov pristup poslovanju. Ne radi se samo o procjeni ostvarenih financijskih rezultata, već i o primijenjenoj strategiji i metodama upravljanja resursima kao i organizacijskoj kulturi poduzeća.

Deloitteovi stručnjaci su zajedno sa sudionicima odabrali najveće prednosti u poslovnom modelu i upravljanju svojom tvrtkom, zajedno pronalazeći područja za razvoj, a uz sudjelovanje žirija mogli su objektivno i pouzdano ocijeniti je li trenutak za prepoznavanje određenog subjekta kao Best Managed Company.


“Nagrada dodijeljena tvrtki Inter Cars potvrda je da je naša ciljna organizacijska kultura usmjerena na otvorenost i izravnost u odnosima, bez obzira na poziciju. To je model u kojem se kolege poštuju, a odnosi unutar tvrtke su manje formalni. Slijedimo pravila i propise koji određuju tijek djelovanja i prema svima se odnosimo pravedno. Jasno izjavljujemo da Inter Cars ima preciznu viziju razvoja u čijem središtu su djelatnici koji čine tvrtku i naši kupci kojima pružamo najvišu razinu usluge. Zahvaljujem cijelom timu koji je bio uključen u sastanke i pripremu materijala tijekom procesa ocjenjivanja, ali najviše bih zahvalio zaposlenicima, timovima i menadžerima koji čine „The Best Managed Company“ – kaže Maciej Oleksowicz, predsjednik Uprave Inter Cars SA.