Datum objave: 2022-12-20

febi - Solutions driven by you

Kad god započnemo putovanje automobilom, želimo jamstvo da ćemo na odredište stići sigurno i učinkovito. To znači da imamo pouzdane dijelove na našem vozilu i zamjenske dijelove koji su lako dostupni kada je to potrebno.

SOLUTIONS DRIVEN BY YOU dijelove koji zadovoljavaju vaše potrebe - uvijek stvorena za siguran dolazak na odredište. Uz febi proizvode, vi i vaša obitelj možete se opustiti i uživati u putovanju. Naše pouzdane komponente kvalitete koje odgovaraju OE-u osiguravaju vam da ostanete mobilni, kamo god išli.

SOLUTIONS

  • Bilo da ste vozač, vlasnik radionice, trgovac ili mehaničar, febi ima najbolje rješenje za VAS. Uz tehničku kompetenciju, znanje o proizvodnji i jamstvo trogodišnje garancije proizvođača za sve proizvode, možete vjerovati u febi kako biste osigurali pravi proizvod, na pravom mjestu, u pravo vrijeme. Naš asortiman od više od 47. 000 tehničkih dijelova za osobne automobile i gospodarska vozila sve je veći zajedno s našim ciljem da novi kvalitetni proizvodi koji odgovaraju OE-u što prije učinemo dostupnima Nezavisnom aftermarketu.

DRIVEN

  • Mi smo vođeni u svemu što radimo. Pokreću nas naši kupci. Vođeni smo potrebama radionica i vozača diljem svijeta. Pokreću nas naši zaposlenici. Naravno, marka febi ima inherentnu vezu s riječju 'driven' - naša se rješenja svakodnevno voze cestom - ali za nas je to mnogo više od toga. Vođeni smo strašću i predanošću pružanju kvalitetnih dijelova koji odgovaraju OE-u razvijenih za vaše potrebe - u prošlosti, danas i u budućnosti. Sutrašnje potrebe su naš pogon.

BY YOU

  • Ovo je izjava namjere i naglašava važnost vas - svi koji kupuju, instaliraju i voze s febi dijelovima diljem svijeta. Bilo da distribuirate, instalirate ili čak doživljavate naša rješenja na cesti, u središtu ste svega što radimo. Kao rezultat toga, već danas znamo što će vam sutra trebati.


Cijelokupni febi asortiman, zajedno sa asortimanom drugih bilstein group brendova možete pronaći na: partsfinder.bilsteingroup.com