Datum objave: 2021-03-12

Denso tehnička online školovanja 2021

Krenula je nova sezona tehničkih online školovanja, aktiviraj se i provjeri svoje znanje. Posjeti novi DENSO tehnički portal. Pokreni online tečaj iz udobnosti vlastitog doma i učinkovito provedi vrijeme u učenju i usavršavanju svojih profesionalnih vještina.

M29003_Elearning_leaflet_148x210mm_AW_hr_naslovna.jpg
M29003_Elearning_leaflet_148x210mm_AW_hr_2str.jpg

DENSO pokreće tehnička online školovanja

DENSO, jedna od vodećih tehnoloških tvrtki u svijetu, poznata po japanskoj preciznosti i kvaliteti, kao i naglašavaju apsolutne pouzdanosti svojih proizvoda, također podržava razvoj obrazovanja. Tvrtka DENSO Aftermarket pripremila je interaktivnu platformu za E-učenje koja će pomoći mehaničarima u osobnom razvoju i podržati ih u njihovoj karijeri.

DENSO vam omogućuje besplatne tečajeve iz sljedećih grupa proizvoda:

- svjećice,

- grijači,

- pokretači,

- alternatori,

- tri profesionalna modula o klima sustavima.

Tvrtka će s vremenom širiti ponudu online tečajeva na ostale linije proizvoda.

DENSO e-learning platforma omogućuje učenje u slobodno vrijeme. Sustav pamti na kojem dijelu ste napravili pauzu za odmor. Svaki put kada se odlučite vratiti učenju, tečaj možete ponovno otvoriti na stranici, na kojoj ste stali prošli put. Regitrirajt se još danas i otkrijte prednosti koje vam nudi DENSO online školovanje.

„Uvijek se trudimo uvesti nešto novo. Jako mi je drago što smo u relativno kratkom vremenu uspjeli razviti interaktivno rješenje i izgraditi naprednu platformu za e-učenje dostupnu na 6 različitih jezika (engleski, poljski, češki, mađarski, rumunjski i bugarski). Vjerujem da će zahvaljujući da će zahvaljujući našim jezičnim verzijama naša online školovanja biti pozitivno prihvaćena i da će pomoći mehaničarima iz različitih zemalja da bolje razumiju i shvate probleme te brže obogate svoje tehničko znanje na temu DENSO dijelova “, izjavila je Tereza Čechová, marketing menadžer tvrtke DENSO za Istočnu Europu.

Online DENSO tečejavi usmjereni su na mechaniku. Međutim, distributeri, studenti i učitelji tehničkih škola i drugi stučnjaci za rezervne dijelove koji žele razvijati ili produbiti svoje tehničko znanje, također mogu pristupiti online tečajevima. Sve te osobe mogu se registrirati, proći tehničku obuku, riješiti testove i dobiti personalizirani certifikat nakon uspješno završenog tečaja.

Osim toga, mehaničari se također mogu pridružiti „League of True Mechanics” – ligi, u kojoj mehaničari iz odabranih dijelova Srednje i Istočne Europe u okviru školovanja skupljanju „DENSO coine” i imaju mogućnost ulasku u TOP 10 najboljih mehaničara koji će biti nagrađeni vrijednim nagradama kao što je e-Videna alat za ispitivanje vozila s godišnjom licencom, Toyota Gazoo sat i brojne druge vrijedne nagrade.

Više informacija o tome kako pristupiti DENSO online tehničkim školovanjima pronađite na stranici www.denso-technic.com.